Şimdi Ara

WİRELESS SİNYAL ARTTIRMA YARDIMMM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR BENİM SORUM ŞÖLE ÜST KOMŞUMDA KABLOSUZ İNTERNET VAR BENDEDE LEPTAP VAR NETİ KABLOSUZ OLARAK KULLANNABİLİYORUM AMA SİNYAL OTURMA ODAMIZDA ÇOK ZAYIF SALON MODEMİN HEMEN ALTINDA OLDUGUNDA 4 TIRNAK KADAR ÇEKİYOR TP-LINK TL-WA850RE 300Mbps WiFi GENİŞLETİCİ ALARAK UYGUN BİR YERE KOYARAK OTURMA ODAMA VE DİGER ÇEKMİYEN YERLERDE GELEN BU ZAYIF SİNYALİ GÜÇLENDİREBİLİRMİYİM YADA BU ORANTIDA Bİ CİHAZ ÖNEREBİLİRMİSİZ ŞİMDİDEN TŞKLER

• Bilen varsa cevaplasın bende merek ettim ve işime yarar doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narko02

SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR BENİM SORUM ŞÖLE ÜST KOMŞUMDA KABLOSUZ İNTERNET VAR BENDEDE LEPTAP VAR NETİ KABLOSUZ OLARAK KULLANNABİLİYORUM AMA SİNYAL OTURMA ODAMIZDA ÇOK ZAYIF SALON MODEMİN HEMEN ALTINDA OLDUGUNDA 4 TIRNAK KADAR ÇEKİYOR TP-LINK TL-WA850RE 300Mbps WiFi GENİŞLETİCİ ALARAK UYGUN BİR YERE KOYARAK OTURMA ODAMA VE DİGER ÇEKMİYEN YERLERDE GELEN BU ZAYIF SİNYALİ GÜÇLENDİREBİLİRMİYİM YADA BU ORANTIDA Bİ CİHAZ ÖNEREBİLİRMİSİZ ŞİMDİDEN TŞKLER

Wifi extender ya da repeater isini gorecektir. Yazdigin genisltici(extender) de isini gorecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jpetrucci -- 4 Ocak 2014; 9:04:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkini verdiğiniz ürün hiç bir işinize yaramaz normal modemlerle aynı performansı veriyor hatta daha az, onun kullanım amacı zaten seyahat yapanlara yönelik otellerde vs kullanmak için. Onun yerine güçlü bir ap alıp çözebilirsiniz. High power ap'lere bakın mesela fiyat performans olarak 5110g iyir bütçeniz yüksekde tp link ve diğer markaların daha iyi modelleride var.
  • TL-WA801ND alın derim ben sağlam cihazdır
  • CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM ARKADAŞLAR BİR KAÇ SATICIYLADA GÖRÜŞTÜM BU ÜRÜNLER 2 TIRNAK SİNYALİ 5 TIRNAGA YÜKSELTSEDE O PERFORMANSI VERMEDİGİNİ SÖLEDİ TL-WA801ND İYİ BİR ÜRÜN YALNIZ MADDİ DURUM EL VERMEDİGİNDE DOLAYI KABLOLU ÇEKMEKTE KARAR KIRDIM HERKESE İYİ FORUMLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Sinyal Güçlendirici
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.