Şimdi Ara

wireless sinyal güçlendirmek (acil yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sizin evinizin herhangi bir bölgesinde wireless sinyali 2 diş kadar alınabiliyor mu?
    hiç sinyal ulaşmıyorsa yapacağın birşey yok ama sinyal alıyorsan linksys re1000 ile o sinyali güçlendirebilirsin.
    re1000 prize takılan bir cihaz. kurulumu çok kolay. tek kötü tarafı sinyali iyi almazsa düşer. bunu evin herhangi bir yerindeki prize takabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

hayaletmcc size başka bir önerim var. Eğer apartman gibi bir yerde değilseniz. Öteki yerde aranızda açıklık varsa 2 tane güzelinden 5 ghz AP alın (fiyat olarak tuzlu olur) Yüksek bir yerlere koyun ikisini de birbirlerini de ayarlarsanız sorununuz çözülebilirç

aslında en düz yolu bu haklısınız. ama aynı olayı iki modemle de yapılabiliyor benim korkum para aldıktan sonra başarısız olursa verdiğimiz para boşuna gidecek. Olacağından emin olabilsek maliyetin bir önemi yok aslında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

sizin evinizin herhangi bir bölgesinde wireless sinyali 2 diş kadar alınabiliyor mu?
    hiç sinyal ulaşmıyorsa yapacağın birşey yok ama sinyal alıyorsan linksys re1000 ile o sinyali güçlendirebilirsin.
    re1000 prize takılan bir cihaz. kurulumu çok kolay. tek kötü tarafı sinyali iyi almazsa düşer. bunu evin herhangi bir yerindeki prize takabilirsin.

eğer kopma sorunu oluyorsa bize gelmez o. benim istediğim karşılıklı binalar arsında bağlantı kurabilmek. arada 30 35 mt mesafe var ve arada bir araba geçen bir yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmcc

quote:

sizin evinizin herhangi bir bölgesinde wireless sinyali 2 diş kadar alınabiliyor mu?

eğer kopma sorunu oluyorsa bize gelmez o. benim istediğim karşılıklı binalar arsında bağlantı kurabilmek. arada 30 35 mt mesafe var ve arada bir araba geçen bir yol

o zaman 35 mt kablo işini görür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Otistikkurbaga

Gozle gorulur sekilde fark olur ama yuzde yuz sinyal bekleme

Söylediğiniz hangi yöntem için geçerli ?

Karton etrafina aluminyum folyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

kablo ciddi görüntü kirliliği yapıyor ve çabuk deforme oluyor. malum onlar tesisat içi mantığıyla üretilmiş ve rüzgara yağmura pek dayanmıyorlar. Kış da geldi gelecek :) en iyisi ikinci el iki modem alıp mesh yapmak bakalım ne olacak :)

• quote:

quote:

quote:

Gozle gorulur sekilde fark olur ama yuzde yuz sinyal bekleme

Söylediğiniz hangi yöntem için geçerli ?

Karton etrafina aluminyum folyo

iki modem alıp deneme yapacağız en partik olanı kutu kola kutusunu açıp anten gibi yaymak en çok onu beğendim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

kablo ciddi görüntü kirliliği yapıyor ve çabuk deforme oluyor. malum onlar tesisat içi mantığıyla üretilmiş ve rüzgara yağmura pek dayanmıyorlar. Kış da geldi gelecek :) en iyisi ikinci el iki modem alıp mesh yapmak bakalım ne olacak :)

onda da sinyal kalitesi düşerse düşme olacaktır.
    eğer kablo çekmekte sorun yoksa kaliteli cat6 kablolar var. en sağlam ve sorunsuz yöntem. hemde ucuz

• Cat6 kablo kullanın. Yaz kış demez birşey olmaz duvar dibinden götürün.Wifi de tam verim alamazsınız.Masrafta cabası.
  • Hocam butceniz varsa access point de kullanabilirsiniz fiyatlarini bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 60 liralık bi access point işinizi görür farklı maceralar zaman kaybı olur :)
  • acces point veya harici anten öneririm. yüksek güçte harici anten takarsanız ve modemden ayarlarını yapabilirseniz sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasker-i

50 60 liralık bi access point işinizi görür farklı maceralar zaman kaybı olur :)

enteresan bi sorum daha olacak :) iki AP ile birbirine paralel bağlantı kurulabilir mi? modem =>>AP=>>AP ŞEKLİNDE OLACAK
  • wds bridge repeater özelliklerinden birisi olursa iki ap bir birine köprü olusturularak bağlanılabilir.
  • Ben üst katta ki modeme 3 duvar ötede ki odadan bağlanamıyordum.
    TP-Link almıştım, bazen 2 çubuk geliyordu, bazen 3.. Bazen 1'e düşüyordu.
    Her şey modemle alakalı da değil. Alıcı da önemli..
    Tabi benim durumumda mesafe 35 metre değildi..

Daha sonra yukarı katta modem değişikliği oldu.
    Şimdilerde 2-3 çubuktan düşmüyor.
    Yani gidip tp-link' de al demeyeceğim çünkü ben 2. tp link alışımda işe yaradı.
    O da aldığım firma bir kaç gün içinde götürürsem iade ya da değişim yapıyordu diye..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.