Merhaba arkadaşlar laptobum tamire gitti ram değişti ekranda açılırken centrino yazısı çıkıyordu şimdi pentium logosu çıkıyor ramla birlikte küçük bir parça daha değişmişler wireless aygıtı bir türlü açılmıyor. Yazılımları yüklerdim hemen açılırdı ama yok formatıda denedim yazılımlarınıda yüklesem açılmıyor aygıt acaba bu değişimlerden kaynaklana bilirmi?
pentium logosu çıkması anakartın değişmesinden kaynaklanıyor.O bir sorun değildir sadece arayüz değişti. Wireless kartında sorun olabilir tam test etmeden göndermiş olabilirler.Tekrar görüş teknik servisle
Verdik bilgisayarcıya pentiumla alakası yok dedi. Wirelesle hard diski değişecekler.
Wireless kart tamamda hdd den ne istemiş Tabi garanti kapsamında ise bunlar değiştirsinler ne varsa
Hp bölümüne bak. Benimde hp bu sorun birçok hp kullanıcısında var. Ben yaşamadım allahtan ama çözüm bulmuşlardı sanırım arkadaşlar. Hp bölümüne bak dediğim gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme