Şimdi Ara

WİRELESS SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya hocam çok ilginçtir benim iphone ve arkadşınkide onun evinde benimki benim evde bağlanmıyor nete. Ama işyerinde bağlanıyor. Herşeyi denedima başka modemde koydum evde olmuyor olmuyor olmuyor....
  • Belki icinde cin vardir. Saka bir yana.
    Modem de bir ayar sorunu vardir. Baska hic bir ciddi sey yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

ya hocam çok ilginçtir benim iphone ve arkadşınkide onun evinde benimki benim evde bağlanmıyor nete. Ama işyerinde bağlanıyor. Herşeyi denedima başka modemde koydum evde olmuyor olmuyor olmuyor....

dostum modem de MAC Adresi Filtreleme gibi bişi yaptın mı ya da bi kontrol et o ayarını ondan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm_Wind -- 2 Şubat 2008; 19:01:47 >
  • Robotics modemi olupta iphone la internete bağlanan bi ayarları yazabilirmi.
  • hahaha hallettim ben arkadaşınkide tamam valla DNS olarak 4.2.2.2 ile search domainse 4.2.2.1 girdim diğerlerini otomatik aldı ve bğlandı sorun olmadan bunu denemelisin....
  • quote:

hahaha hallettim ben arkadaşınkide tamam valla DNS olarak 4.2.2.2 ile search domainse 4.2.2.1 girdim diğerlerini otomatik aldı ve bğlandı sorun olmadan bunu denemelisin....

sadece bunlarmı? modemden ayar yaptınmı hiç?
  • yapmadım kardeş sadece bunları yaptım hiç kesilmeden bağlıyım kaç saattir.
  • static den ip leri kaç girdin? hepsini sırayla yazabilirmisin
  • yani hocam otomatikte oynama yaptim aldigi ip ye dokunmadim
  • Yani kısaca
    192.168.1.2 bu senin ip adresin otomatik bırak yada elle vereceksen uygun ip adresi ata
    255.255.255.0
    192.168.1.1 gateway

dns e 4.2.2.1
    search domainede 4.2.2.2

ama sen bunları yaparsan bağlanmaz bunlar benim eve göre ayarlar. Sen şu DNS ile search domain'e gireceksin rakamları asıl.
  • quote:

Yani kısaca
    192.168.1.2 bu senin ip adresin otomatik bırak yada elle vereceksen uygun ip adresi ata
    255.255.255.0
    192.168.1.1 gateway

dns e 4.2.2.1
    search domainede 4.2.2.2

ama sen bunları yaparsan bağlanmaz bunlar benim eve göre ayarlar. Sen şu DNS ile search domain'e gireceksin rakamları asıl.

Benim ıp lerde seninkiyle aynı
  • Arkadaslar bende 3 gundur iPhonela wirless problemi yaşıyordum.

Daha önceden bağlandigim Zyxell P-2602HWL-D1A modem
    iPhone 1.1.1 fW modeme baglanıyor ip ve DNS aliyor fakat internete baglanmak isteyince can not find the server diyordu. Bu arada laptop wifi ve desktop internete sorunsuz baglanıyordu.

2 gün uğraştıktan bir suru secenek denedikten sonra youtube icin verdigim 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 DNSleri
    otomatik TT DNSlerine cevirince problem halloldu. Geçen sefer ki engellemede TT bu adreslerden youtuba erisiminide engellemisti ordan kıllandım.

Ben problemimi boyle çözdüm çözüm arayan arkadaşlar için bir deneme seçeneği olsun diye yazıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolCat2019

Arkadaslar bende 3 gundur iPhonela wirless problemi yaşıyordum.

Daha önceden bağlandigim Zyxell P-2602HWL-D1A modem
    iPhone 1.1.1 fW modeme baglanıyor ip ve DNS aliyor fakat internete baglanmak isteyince can not find the server diyordu. Bu arada laptop wifi ve desktop internete sorunsuz baglanıyordu.

2 gün uğraştıktan bir suru secenek denedikten sonra youtube icin verdigim 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 DNSleri
    otomatik TT DNSlerine cevirince problem halloldu. Geçen sefer ki engellemede TT bu adreslerden youtuba erisiminide engellemisti ordan kıllandım.

Ben problemimi boyle çözdüm çözüm arayan arkadaşlar için bir deneme seçeneği olsun diye yazıyorum.

Biraz daha açık yazarmısın ne demek istediğini anlamadım

• ADSL modemin dinamik IP kullanıyorsa otomatik alır. IP ile birlikte DNS adresinide alır. Bunu manuel elle girerek (4.2.2.1 gibi) kendin DNS serverini secersin. Veya otomatikte bırakır Turk Telekomun DNS serveri uzerinden numara alırsın. Manuel gireceksende googleda turk telekom AdSL DNS diye arattır.
  • U.S. Robotics 9106 modem kullanıyorum, sorunsuz bağlanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

U.S. Robotics 9106 modem kullanıyorum, sorunsuz bağlanıyorum.

İphone daki ip leri yazabilirmisin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.