Şimdi Ara

wireless usb adaptör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende hemen hemen her markayı kullandım
    ama dün teknosadan 86 ytlye USRobotics USR805421 125Mbps KABLOSUZ USB aldım
    aynen laptopa kurdum
    inanamıyorum ya diğerleri 2-3 tane kablosuz ağ bulurken bu 150 üzeri buldu
    muhteşem bi alet
    kesin tavsiye ederim
    hemde 125mbps
    hatta hepsiburada.com da daha ucuz ama bana acil lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muya123 -- 22 Ocak 2006 20:23:25 >
  • ha unutmadan bide on metrelik usb uzatma kablosu var bende
    cama yakın koydummu usr yi fındıklıda oturuyorum tüm cihangir sırtını çekiyor artık ofise gitmek bile gerekmeycek ne güsel ya tek kötülüğü onca ağ arasından kendininkini bulması zor)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muya123 -- 22 Ocak 2006 20:21:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muya123

ha unutmadan bide on metrelik usb uzatma kablosu var bende
    cama yakın koydummu usr yi fındıklıda oturuyorum tüm cihangir sırtını çekiyor artık ofise gitmek bile gerekmeycek ne güsel ya tek kötülüğü onca ağ arasından kendininkini bulması zor)))))

zoom uda kullandınmı zoomdan iyimi çekiyor. benm zoomda 140mbps ama çok iyi çekmiyor. yani evden 3 bina da bir arkadaşım var orda iyi çekmiyor 2 çizgi çekiyor.
  • yanlız bizde USRobotics USR805461 125Mbps MAXg WIRELESS ROUTER ACCESS POINT de var ikisi bir arada oldumu kapsama alanı %50 artıyor ondanda olabilir iyi çekmesi
    ama bu kombinede hepsinden iyi bence
    beni tek şaşırtan normalde 2 metre uzattınmı teklerler 10 metre kabloda banamısın demedi
    walla kimseyide yanıltmak istemem ama iki alet birlikte harika kapsama alanı yaptı
    yanlız bizde camdan cama ve arada bina falan yok ama çok uzak biri fındıklı sırtlarında digeri cihangir ama epey uzak metresini bilemicem valla
    ama diğer aletlerle hep kesilip duruyordu
    bunda 10 saatir açık bir kere bile kopmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muya123 -- 23 Ocak 2006 2:26:15 >
  • benim masaüstü ile modem arasında 4-5 duvar var çekiminde problem yaratırmı dicektim ama eğer seninki böle ise yaratmaz sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: muya123

ha unutmadan bide on metrelik usb uzatma kablosu var bende
  • ya bende birinden duydum bir okula 4-5 ACCESS POINT planlıyorlarmış sonra almışlar bitane benimkinden tek 1 ACCESS POINT le tüm okulu kapsamış bodrumdan çatıya kadar hayrete düşmüşler
    bende deneyim diye aldım
    hakkaten çok iyi kapsıyor

WIRELESS LAN USB, US Robotics, (5421 Maxg), 125 Mbit
    Güvenlik Özellikleri :
    - 802.11i (WPA2)
    - Wi-Fi Korumalı Erişim (Wi-Fi Protected Access-WPA), TKIP
    AES Şifreleme
    - 64/128-bit Kablolu Eşdeğeri Gizlilik (Wired Equivalent Privacy-WEP) şifreleme
    - 802.1x kimlik denetimi
    MAXg Teknolojisi :
    - MAXimum Kapsama - standart
    - 802.11g'ye göre %50 daha fazla
    - MAXimum Hız - 125 Mbps performansı
    - MAXimum Güvenlik - sektörün en yüksek güvenliği, ağınızı bilgisayar korsanlarına ve Internet üzerinden gelen yetkisiz erişimlere ve kablosuz ağ karışmalarına karşı korur
    Tam Kapsamlı Güvenlik Önlemleri :
    - Wi-Fi Korumalı Erişim (WPA) ve WPA2/802.11i
    - 802.1x Kimlik Denetimi
    - 64/128-bit WEP şifreleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muya123 -- 23 Ocak 2006 2:36:50 >

• arkadaşlar kafa karıştı hangisini alıcam die. zyxzel,airties robotics arasında kaldık. modem robotics die USR805421 alıcam heralde. hangisinin çekim kuvveti daha iyi
  • üstat modem modem roboticsse tabiki robotics al ))))))
  • muya123 arkadaşım modem us.robotics9108. sende abi adaptörü öle bi anlattınki valla ondan başkasını alırsak yalan olur... artık benimde b.evlerden fındıklıya kadar çeker heralde
  • bendede us robotics 9110 modem var kablosuz adaptoru filan da çıktı paket içinden,
    şöyle bişey düşünüyorum,şimdi bu kablosuz aparatı masaustu pc ye usb den takıyoruz,usb nin en fazla veri aktarım hızı kaç acaba (usb 2 için) çünkü yani 54mbit bile ister 150mbit olsun sonuçta o adaptorle pcye cekeceğiniz veri miktarı usb 2 den fazla olamaz,yani ben iki pc arasında kablosuz veri tranfer ederken baya bi yavas oluyor biri laptop diğeri bu aparatı kullanıyor.yanılıyormuyum acaba
  • USB 2.0 480 Mbps hız olanağı sağlıyo zaten. 54 yada 150mbit olsada yani veri transferini destekler. eğer usb 1.1 ise 12 mbit olduğu için yavaşlama olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

bendede us robotics 9110 modem var kablosuz adaptoru filan da çıktı paket içinden,
    şöyle bişey düşünüyorum,şimdi bu kablosuz aparatı masaustu pc ye usb den takıyoruz,usb nin en fazla veri aktarım hızı kaç acaba (usb 2 için) çünkü yani 54mbit bile ister 150mbit olsun sonuçta o adaptorle pcye cekeceğiniz veri miktarı usb 2 den fazla olamaz,yani ben iki pc arasında kablosuz veri tranfer ederken baya bi yavas oluyor biri laptop diğeri bu aparatı kullanıyor.yanılıyormuyum acaba

• neden usb adaptör madem ki masaüstü pci alsana çekim gücü daha iyidir. Fiyatları da yakın birbirine..
  • usb daha kullanışlı geliyo gibi. çekim güçlerini tam bilmesemde. dizüstümde zaten wireless var ama en azından istediin zaman uğraşmadan çıkartıp başka bilg. takabiliyosun.

quote:

Orjinalden alıntı: rundll

neden usb adaptör madem ki masaüstü pci alsana çekim gücü daha iyidir. Fiyatları da yakın birbirine..
  • Arkadaşlar,

Sırası gelmişken, wireless usb adaptör ile bluetooth arasındaki farkı da (avantaj ve dezavantajları) açıklıyabilirmisiniz.

Syg.
  • muya123 arkadaşım
    demişsin ki bizde access point var ondan iyi çekebilir. bildiğim kadarıyla aceess point cat5 veya cat6 kablo ile bağlı olduğu adsl modemin sinyalini yineliyor yani bağlı olmadığı adsl modem sinyallerini yineleyemez dolayısıyla sendeki bu usr maxg 125 mbbp usb adaptor ya cok iyi ya da başka bir sebep var.

bende usb modem almayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim.
    ben linksyswusb54gp ile airties wus300 arasında kaldım.

muya123 arkadaşımız usr iyi deyince karrasızlığım iyice arttı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.