Şimdi Ara

Wireless Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulunduğum bölgede şifresiz wireless war.Bağlanmaya çalışıyorum bağlanıyor signal very good diyor,hemen sonra signal fair e dusuyor.Ara sıra kopuyor.Tekrar girince olaylar tekrar ediyor.Bazen sık sık kopma yaşıyorum.Kullandığım bilgisayar acer travelmate 4060.Wireless için ek bir alet kullanmıyorum.Kopma yaşamamak ve bağlantı hıznı artırmak için ek olarak ne almalıyım?(anten,kart vs.).maliyeti ne kadar olur?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellmaker -- 9 Temmuz 2006; 23:21:34 >

• TM 4060 ın wireless ethernet kartının son driverlarını bulup yükle performansta artış oluyor
  • hocam driverlar güncel.Çekim gücünü yazılımla artırabilen bi prog fln war mı?
  • hiçbişe yapmana gerek yok
    çünkü bulunduun ortamdaki ağlar sana o kadar da yakın değil

wireless ağı bulduğunda ağı max sınırı olan 54ten açtığı için sana öyle geliyo
    bu açılışın hemen ardından bulunduğun mesafeye göre standart sinyal seviyesine düşecektir
  • hocam b modu g modu dediğin şeyler nedir?Nasıl değiştirilir?Saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellmaker

hocam b modu g modu dediğin şeyler nedir?Nasıl değiştirilir?Saol

aygıt yöneticisinden ağ kartının üzerine gelip yapılandır dediğinde o menüye ulaşabilirsin.
  • saol hocam peki anten kart vs bi aygıtla hızlanmak mümkün mü ?mümkünse ne almak lazm?Maliyet ne kadar olur ?
  • quote:

saol hocam peki anten kart vs bi aygıtla hızlanmak mümkün mü ?mümkünse ne almak lazm?Maliyet ne kadar olur ?

evet bunun için çeşitli aygıtlar mevcut. Bu konuya bakarsan daha iyi bilgi sahibi olursun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_5145816/mpage_1/key_wireless%2Cmesafe/tm.htm
  • Kartın driverlerında 802.11B seçeneğini yada Only b seçeneğini kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

saol hocam peki anten kart vs bi aygıtla hızlanmak mümkün mü ?mümkünse ne almak lazm?Maliyet ne kadar olur ?

evet bunun için çeşitli aygıtlar mevcut. Bu konuya bakarsan daha iyi bilgi sahibi olursun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_5145816/mpage_1/key_wireless%2Cmesafe/tm.htm

orda yazanlardan pek bişi anlayamadım.bana hazır alet lazım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.