Şimdi Ara

wireless yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar casper cn_mmt5850A marka laptopum war bilgisayarın yanında verilen casper yazılım eklentileri(driverlar) silindi kendime yeni bir wireless modem aldım ama driverı silindi cd sinin wireless setup war ama yinede bu bilgisayarın yanında veirlen driver olmadan wirelessımı kullanamıyorum internetten arastırdım buldugum driver yine cd nin icinde olanın aynısıydı lütfen yardım edermisiniz ben wirelessı nasıl etkin hale getirecem :(

• aynı laptopdan olan arkadaslar bana bildirirse iyi olur
  • modem için sürücüye gerek yok

kablosuz ağlardan bağlanıcaksın modeme

bilgisayrında ki kablosuz aygıtının mı sürücüsü silindi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

modem için sürücüye gerek yok

kablosuz ağlardan bağlanıcaksın modeme

bilgisayrında ki kablosuz aygıtının mı sürücüsü silindi?

evet aynen öle oldu bilgisayarda wireless calısmıyo tanıtmadan
  • Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi bu kısımda sarı ünlem işareti olan varsa driverinde bir problem var demektir veya yüklenmemiştir. Bu problemli driverlere tıklarsan KOD:XX bir hata kodu verir. Bu koda göre işlem yaparız.
  • hic bir tanınmayan dosya yok hepsi tanımlı :(
  • Burda yoksa zor.....

wireless yardımm

Wireless aygıt aygıt yöneticisinde görünmüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 31 Ekim 2008; 0:36:22 >
  • hayır orda görünmüyor sadece ethernet secenegi war:(
  • Laptop'un altındaki kapakların birinin altında olacak, soketlerini falan bir kontrol edin.

wireless yardımm

MiniPCI Wireless Network Adapter wireless kartı buna benzer.

wireless yardımm

Laptopun altındaki kapakları açmak garantiyi bozmaz. Bana güven !

• ya deneywyim o sorun deilde bn 1 hafta önce wireslessdan baglantı kurabiliyodm o soket demekki yerinde ama ben ondan sonra bir format attım xp e cevirdim xp ramimi düsük görünce tekrar vistaya döndm biosda windows xp yazıyo vistaya ceviriorm bellek okuma hatası veiryo onla ilgili olabilirmi peki
  •  wireless yardımm
    Yani diyorsun ki böyle ünlem işaretleri yok ve her iki işletim sistemide wireless cihazımı görmüyor. RAM'i eksik görmesi BİLGİ: 4 GB. RAM ve Windows İşletim Sistemleri konusu ile ilgilidir, inceleyin. Bellek okuma hatası vermesi de işletim sisteminin kurulumu hatası ve eksik, problemli driver sonrası olabilir. Bu hata büyük olasılıkla yazılımsal nedenlerle olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

wireless yardımm
    Yani diyorsun ki böyle ünlem işaretleri yok ve her iki işletim sistemide wireless cihazımı görmüyor. RAM'i eksik görmesi BİLGİ: 4 GB. RAM ve Windows İşletim Sistemleri konusu ile ilgilidir, inceleyin. Bellek okuma hatası vermesi de işletim sisteminin kurulumu hatası ve eksik, problemli driver sonrası olabilir. Bu hata büyük olasılıkla yazılımsal nedenlerle olur.

hayır bilgisayarı ilk aldıgımda wirelessbaglantı yapabiliyodm demek istedim ve bios sorununu simdi cözdüm vistaya gecirdim ve yeni bi donanım buldu ne oldugu konususnda hic bi fikrim yok tasınabilir aygıtlar sekmesinde bulundu tekrar wireless driver kurdum yinede tanımlanamadı :(

• Tamir dediğin bumu?
    Vistadan sonra XP kurdunuz, yada Pardus kurup kaldirdiniz: vista da MBR tamiri;
    Vista DVD'sinde install now penceresinde Repair your computer a tiklayalim,
    sonra vista kurulu hd yi secip next dielim, sonra command prompt u secelim
    bootrec.exe /fixMBR
    bootrec.exe /fixBoot

Şuraya bir aygıt yöneticisi resmi koyamıyormusun?
  •  wireless yardımm

wireless yardımm

• http://img526.imageshack.us/my.php?image=adszxx0.jpg

foruma koyamadım ama linki verimm
  • DH KONUYA RESİM EKLEME RESİMLİ ANLATIM konusunu inceleyin.
     wireless yardımm

Yeni mesaj açmadan bu butonu kullanıp yazdığın mesajı düzeltebilirsin !.< Bilgi için...

Aygıt yöneticisi üzerinde sağ tuş ve "donanım değişikliklerini tara" de bakalım, bişey buluyor mu? Donanım parçalarının içinde wireless bir cihaz gözükmüyor. Bunun için Everest Free Edition programını indirerek bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur. Bu programında yardımı olazsa dediğim gibi donanımsal bir problem var, Laptop'u sökerek bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 31 Ekim 2008; 2:03:29 >

• arkadasım yardımların icin cok saol sorunu buldum fn artı f11 e basmak yeterlymis:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.