Şimdi Ara

wireless yazıcıya wireless adaptörü ile bağlanmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP nin bir all in one yazıcısını aldım ve üzerinde wireless war kitaplarını okudum ama tabi ki ayrıntılı bilgi yok.
    masa üstü bilgisayarım 2 oda yanda ve bir wireless kart yada usb adaptör alırsam bağlantı kurabileceğimi düşündüm. Ancak bugün elektroworld de çalışan bir beyfendi mümkün olamıyacağını söyledi çünki wireless kart ve adaptörler sadece yayın alır dedi... bende bunu pek mantıklı bulmadım ve sizlere sormak istedim...

soru 1: ben bu yazıcıdan PCI yada USB wireless adaptör alırsam bağlantı kurup çıktı alabilirmiyim?

soru 2: ayrıca bilgisayarımda ethernet yoluyla bağlı olan internetide wireless olarak ew içinde paylaşmam mümkün olur mu?

bu paylaşım plartformuna ve ilgili arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem az...

• evet arkadaşım dediğin iki şey de mümkün ! sadece alıcıdır diyen arkadasın bir bilgisayar sirketnde çalıştığına çok şaşırdım
  • hadi ya... aslında bende öyle düşünmüştüm mantık olarak...

ama öte yandan usb adaptörler belki sadece internet alcısıdır diyede düşünmedim değil...

• şöyle düşün,

sen bi site adını girerken bi sorgu yapıyorsun,modeme bu sorgu senden iletiliyor o da sana cevap veriyor
  • Benimde lexmark wireless yazıcı için aynı şeyi söylemişlerdi :(((

Olabildiğini bilmek güzel oldu.

Bilgiler için teşekkür ederim banada faydası oldu ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.