Şimdi Ara

Wirofon ile iPod Touch'ı Telefon Yapmak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5-6 ay öncesinde Türk Telekom'un bir kampanyası vardı. iPod Touch 3g'yi Türk Telekom'dan taksitle alıyordun ve wirofon'a üye oluyordun ya da onun gibi bir şey, wirofonu cihaza kurup telefon gibi yapıyorlardı..

Şimdi ben Türk Telekomu aradım bilgi almak için, hat sahibini istediler pek bilgi vermediler. Müşteri temsilcisi bana; iPod Touch'a wirofon yüklettirdikten sonra Telefon gibi kullanabiliyorsunuz dedi.

Bu konuda bilgisi olan var mı ? Yani bu wirofon olayını ben pek anlamadım bu alet nasıl telefon özelliği olacak, nasıl konuşacağız, hat olayı ne olacak, ücret vs ?

Not: Cihazım iPod Touch 4.Nesil (Şuan jailbreakli)

• Bildigim kadarıyla virofon disarida ev telefonu üzerinden konuşma yaptırıyordu. Sadece wifi olan yerlerde oluyordu bu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 10 Nisan 2011; 16:41:43 >
  • wirofon programıyla ev telefonunu yani sabit hatlı telefonu ipod a yönlendirmek gibi bişey görüşme yapmak için ipod un internete bağlı olması lazım görüşme ücreti falan ev telefonu faturasına yansıyor
  • Sürekli internete bağlı olması lazım anlaşılan o da imkansız olduğu için bu iş yatar. :(
  • aynen
    cep telefomu gibi bi muhabbet yok yani
  • sabit telefon zaten saat 07:00 dan sonra sabit hatlarla beleş ararım her yeri
  • ibluever ile interneti paylaştırıp kullanıyorum ben bunu. 10 sn de bağlanıyor, kesinti olmuyor ve ses gayet net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.