Şimdi Ara

Witcher 3: Wild Hunt Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu oyunu aldım ama ilk iki oyunu oynayamadığım için hala Playstation'ımda duruyor. Allah aşkına şu BSC özel witcher konunuzun ikincisini yapın da benim gibi hikayeye sonradan başlayacak olanlar oynayabilsin.

• Turkce olmaması oyunun en buyuk eksisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Ersin giriş montajını öyle iyi yapmışsın ki Ciri sahnesi çok duygusal olmuş be kardeşim. Trailer gibi hll olsun.
  • bu tür oyunlardan tam anlamında zevk almak için iyi bir ingilizce şart. ingilizcem olmadığı için ben pek zevk almıyorum.
  • Bu arada müzik seçimi çok başarılı olmuş. Bitince boşluğa düştüğün, bitmesine inanamadığın, oyun mu yoksa film mi belli olmayan bir baş yapıt. Bunu oynadıktan sonra diğer yapımlar size çocuk oyunu gibi gelecek.
  • İnceleme için teşekkürler. Ama dediğiniz gibi anlatılacak o kadar çok şey var ki bu incelemenin süresi en az 20 dakika olmalıydı.
  • farklı ve konusu saracak gibi görünüyor..
  • benim şu ana kadar oynadığım en iyi oyun diyebilirim.. yan görevlerin hepsi ana senaryo gibi kendi içinde derin bir işlenişi olan olaylar...witcher gear toplamak için treasure hunt görevlerii , witcher contractları.. ve keşfetmenizi bekleyen soru işaretleri.. tabi ingilizce şart bunuda belirtmem gerekıyor

• sırf bu oyun için benim külüstür pc yi yenilemek istiyordim
    ama bir süre beklemek zorunda

• Arkadaş anlamıyorum biz yapımcılara adım atarsak onlar bize koşmuyor biz onlara koştuğumuz zaman onlar adım atmıyor

(TR yama Hakkında)

• Ersin, ağzına sağlık... Sağlam ve akıcı bi inceleme olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

sondaki şarkıyı bilen varmı ?

Müzik: Ben Howard - Oats In The Water
  • Türkçe yama
  • girişteki şarkı ?

• İşte beklediğim oyun, bir iki ayar hariç ultra akar.

Bazı buglar var ama görmezden geliyoruz o kadarını, şu atmosfere bak arkadaş hani nerede böyle bir RPG.

Ayrıca hiçbir oyun asıl yapıldığı dil gibi zevk vermez, ingilizcesi daha zevkli. TR çevirilerde oldukça komik yerler oluyor çevirene birşey demiyorum bazı şeyler çevrilmemeli yani hele ki böyle bir oyunda eski bir ingilizce var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Haziran 2015; 4:47:59 >
  • İncelemedeki tek sorun müzikler hakkında yapılan yorum. Hayır, oyunun müzikleri gerçekten yetersiz. İster Cutscenelerde olsun ister fightlarda, oyuna yakışır müzikler hiç duyamadım. Burası es geçilmiş fakat durum böyle malesef.

• bir elder scrools değil be

• intel i5 core 8 gb ram 4 gb ekran kartı amd hd radeon 7600 dx11 win 8.1 işletim sistemiyle witcher 3 ü oynayabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: stun

girişteki şarkı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam olun -- 7 Haziran 2015; 21:02:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.