Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 1 Eylül 2023; 0:14:38 >

• Her zaman merak etmişimdir. Rockstar gibi sadece elindeki işe odaklanan ve en iyisi için uğraşan ve bunun için parayı esirgemeyen birileri yapsa nasıl bir Lotr oyunu görürüz. Shadow of Mordor / War filan sıradan Assassin's Creed kafasında oyunlar ne dünyanın etkileyiciliği var ne bir etkisi. Orc kesme oyunundan öteye gidilememiş.

• Lord of the rings evreni o kadar müthiş bir evren ki Shadow of mordor ve war oynarken bile çok zevk almıştım. Daha yüksek kalitede bir oyun da tarihin en iyi fantastik ürününe yakışır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaBuSe

Her zaman merak etmişimdir. Rockstar gibi sadece elindeki işe odaklanan ve en iyisi için uğraşan ve bunun için parayı esirgemeyen birileri yapsa nasıl bir Lotr oyunu görürüz. Shadow of Mordor / War filan sıradan Assassin's Creed kafasında oyunlar ne dünyanın etkileyiciliği var ne bir etkisi. Orc kesme oyunundan öteye gidilememiş.

Rdr 2 kalitesindeki bir Yüzüklerin Efendisi oyunu kesinlikle Rdr 2'den çok satar. Marka bilinirliği çok yüksek.

Daha önce çıkan oyunlar da bu yüzden kötüydü. ''Nasıl olsa ismi LOTR, çok satar, salla gitsin , çabucak yapın!'' anlayışıyla çıkan oyunlardı.

• Rdr2 oyununu çok seven ve belki de en sevdiği oyun olan biri olarak alt tarafı bir Cowboy hikayesi. Ha temaya bayılırım ama arz talep bir yere kadar. LOTR markası ise en alakasız insanın aklında bile var. Çok efsane oyun çıkartabilirler ama nedense hem Star Wars hem Lotr hem Harry Potter (Hogwars Legacy'i bekliyoruz gerçi bakalım) hemen hemen hep markalarının çok altında oyunlar gördü. Star Wars Kotor iyiymiş oynamadım.

Gerçi hakkını yiyemem The battle for middle earth 1 ve 2. oyun kaliteli yapımlardı. Strateji o zamanlar oynanırdı. 1. oyunun hikaye modu filan da çok iyiydi. Minas Tirith savunması zordu diye hatırlıyorum.

• Santa Monica güzel işler yapabilir

• Hâlâ böyle bir oyun bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.