Şimdi Ara

WİX.COM İLE FLASH SİTE YAPMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
46.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır paralı değil .yapılan siteyi en son kaydettikten sonra embed yapıp çıkan kodu not defterine alıp sonra farklı kaydet diyeceksiniz.ve index html olarak kaydedeceksiniz bu kadar.yalnız dikkat edeceğiniz husus .reklamlar çıkacaktır altta ve yukarda .not defterinde açınca kaydetmeden önce kodlar arasından bu isimleri sileceksiniz.taklırırsanız yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursuneses

bu wix ile yapılan sitedeki reklamı nasıl kaldırabilirim? Parasıyla demeyin!!!

yalnız dikkat edeceğiniz husus .reklamlar çıkacaktır altta ve yukarda .not defterinde açınca kaydetmeden önce kodlar arasından bu isimleri sileceksiniz.taklırırsanız yardımcı olurum
  • sayın alanya75 bende bu wix sitesinden site yapıcam ama bu sitenin kodlarını nasıl alıcam nerden alıcam ?
  • swf siteleri google çıkması zor text tabanlı olmadığı için indexlencek veri olmaz onun için pek önermiyorum .
    blogspot veya wordpress daha iyi olur bence .
  • wix.com ile yapılan siteden reklamı kaldırmanın tek yolu premium üyelikmi satın almak ?Nette araştırma yaptığımda karşımahttp://eurowision.wix.com/noreklam#! bu adres çıktıda bu adresle ilgili bilgisi olan varmı acaba ?

teşekkür ederim ,

Kolay gelsin
  • wix ile site yapmayı planlıyorum tasarımları hoşuma gitti fakat ben ürünler kısmı eklemek istiyorum ve burda ürünlere tıkladıkdan sonra alt katogori olarak 10-15 link ve o linklere ürünleri eklemek istiyorum hepsi burada gibi fakat alışveriş butonu istemiyorum biraz kurcaladım bulamadım gerekirse premium da alabilirm.
  • host da yok domainde bunlarıda wix karşılıyormu siteyi kurduktan sonra yıllk ücreti nedir
  • Selam

wix hesabıma giriş yapıyorum ama account a giremiyoz sizdede böyle sorun varmı
  • arkadaşlar ben web editörü olmayan bi firmadan alan adı almıştım wix e domain transfer ile aktarsam problem olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogus_83

wix.com ile yapılan siteden reklamı kaldırmanın tek yolu premium üyelikmi satın almak ?Nette araştırma yaptığımda karşımahttp://eurowision.wix.com/noreklam#! bu adres çıktıda bu adresle ilgili bilgisi olan varmı acaba ?

teşekkür ederim ,

Kolay gelsin

Cevabını bulduysan bana da anlatırmısın :) bende ne zamandır arıyorum ama bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenSparrow

quote:

Orijinalden alıntı: dogus_83

wix.com ile yapılan siteden reklamı kaldırmanın tek yolu premium üyelikmi satın almak ?Nette araştırma yaptığımda karşımahttp://eurowision.wix.com/noreklam#! bu adres çıktıda bu adresle ilgili bilgisi olan varmı acaba ?

teşekkür ederim ,

Kolay gelsin

Cevabını bulduysan bana da anlatırmısın :) bende ne zamandır arıyorum ama bulamadım ?

banada lazım :D

• wix te site tasarlayıp önizlemenin kaynak kodlarını aldıktan sonra dreamviewer benzeri proğramlarla içinde wix reklamlarının oldugu kodları silip sitenizden indexi yayınlayabilirsiniz. sorunsuz çalışır. bknz.www.bulutsahbaz.com
  • wix.com da html kodu nasıl girerim? Bilen varsa yardımcı olabilirmi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EjderEfem

wix.com da html kodu nasıl girerim? Bilen varsa yardımcı olabilirmi arkadaşlar?

iframe ile ilgili bi eklenti var. onu sitenize ekliyceksiniz düzenle diyip kod gircem diyceksiniz.
  • arkadaslar wıx ıle sıte yapdım nasıl yayınlayacagım bılmıyorum cevap verırmısınz lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenSparrow

wix te site tasarlayıp önizlemenin kaynak kodlarını aldıktan sonra dreamviewer benzeri proğramlarla içinde wix reklamlarının oldugu kodları silip sitenizden indexi yayınlayabilirsiniz. sorunsuz çalışır. bknz.www.bulutsahbaz.com

Sayın Bulut Bey,

Siteniz çok güzel olmuş. Bende wix.com dan site tasarlamak istiyorum. Fakat alan adının içinde wix.com/xxxx olarak değilde meselawww.yasemin.com olarak yapmak istiyorum. Bu durumda ne yapmam gerekir. Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkür ederim.

• Google hic sevmediği sitedir flash siteler. Kullanici icin gorsellik onemli olabilir ama sizin icin kullanicilar onemlidir. Daha cok kullaniciya hitap etmeniz gerekir. Bu da bu tür sitelerde zor. Seo flash sitelerinde pek işe yaramaz haberiniz ola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adresi nasıl com yapabilirz ? bilen bilmeyene söylesin :)
  • arkadaşlar kendi web sitemi wix e nasıl taşıyabilirim aynı domainle birlikte ve ayrıca wixte yen bir site adı alıp reklamsız şekilde yayınlayabilirmiyim ücreti ne kadar?
  • Herhangi bir siteden domain satın alın örnek;

www.thewade.com

sonra; wix.com'da bir site hazırlayın, sitenizin wix adresi şöyle olacaktır,

thewade.wix.com/thewadesitesi

Ondan sonra domain aldığınız kontrol paneline gidin, ve "alan adı yönlendirme" seçeneğinden;

Yönlendirilecek alın adını;

http://thewade.wix.com/thewadesitesi

olarak gösterin.

Artık wix üzerinde hazırladığınız site;

www.thewade.com'da.

Tek sorun wix com reklamları, Onlar bir türlü sağlıklı bir şekilde silinmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.