Şimdi Ara

Wix ve Google Adwords Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, işyerimiz için bir web sitesi yapmaya karar verdik. Wix'in arayüzü ve pratikliği hoşuma gittiği için Wix üzerinden yapmaya başladım. Oto deri döşeme işi yapıyoruz, sitede yaptığımız işlerin listesinin olduğu bir bölüm, yaptığımız işlerin resimlerinin bulunduğu galeri bölümü ve iletişim bölümü mevcut ve bu bizim için yeterli. Wix'in sınırsız premium paketini almayı düşünüyorum, şuan %50 indirimde ve 1 yıllık KDV dahil 280TL gibi bir ücreti var. Paketin içerisinde:

SINIRSIZBandwidth
    10GBDepolama
    Domaininizi Bağlayın
    Wix Reklamlarını Kaldırın
    1 Yıllık Ücretsiz Domain
    1 Saatlik Video Yükleme
    75$ Reklam Kuponu
    Site Trafiğini Güçlendirme- 60$ Değerinde
    Ziyaretçi ve Müşteri Analizi- 60$ Değerinde

Özellikleri bulunuyor. Sizce bu parayı vermeye değer mi? Bunun haricinde, Google ve Facebook'ta reklam vererek müşteri çekmek istiyoruz. Google Adwords reklamı şuan için önceliğimiz. Daha önce Google üzerinden hiç reklam vermedim ve sadece son beş gün içerisinde araştırıp öğrendiklerimi biliyorum. Yaptığımız iş ile ilgili anahtar kelimeleri Google'da arattığımda ücretli reklam vermiş sadece üç, dört web sitesi bulunuyor. Bu bizim reklamımızın üstlerde gözükmesi için sanırım bir artı olacaktır, sizin düşünceniz nedir?

Web tasarım işleriyle uğraşan bir tanıdığım bana Google Adwords'un Wix üzerinden yapılan siteleri üst sıralara koymadığını ve kaynak kodunu gördüğü için böyle yaptığına dair bir şey söyledi. Bu bilgi doğrumu? Wix ile yapıp .com domain bağlattığım site için Google Adwords reklamı verdiğimde bir sorunla karşılaşırmıyım?

Son olarak Google Adwords'ün bütçe planlaması sayfasında özel bütçe ayarladığım zaman en ucuz ücreti günlük 17TL gösteriyor ve aylık 500TL civarına tekabül ediyor buda. "Aylık tahmini 30.040 - 50.100 kullanıcıya erişip 1.660 - 2.790 reklam tıklaması elde edin" Şeklinde bir not düşülmüş paketin altına. Şimdi benim burada anlamadığım ve sormak istediğim soru şu, ödeme sayfasında Google Adwords hesabımıza telefona bakiye yükler gibimi TL yüklüyoruz? Tıklanma başına ücret diye bir mevzunun olduğunu biliyorum, şimdi mesela ben 100TL ödeme yapsamda kabul edilirmi? Yani illa bütçe planlaması sayfasında bana gösterdiği günlük minimum 17TL rakamını baz olarak ödeme yapmam gerekmiyor öyle değilmi?

• Dilediğiniz tutarda günlük limit belirleyebilirsiniz.
    Günlük 10 Tl ayarlarsanız Google 10 Tl'ye ulaştığında o gün için reklam gösterimini durdurur.
    Toplam haecama tutarı 50 Tl olduğunda en başta sizden istediği kredi kartı bilgileriyle 50 Tl'yi kartınızla tahsil eder.

Wix - Google işleyişini bilmiyorum. Ama Wix'in yazdığınız hizmet ve ücret karşılaştırması oldukça makul...

Not: Film ve Dizi önerileri için açtığım site; film tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1903K -- 6 Haziran 2019; 12:37:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1903K

Dilediğiniz tutarda günlük limit belirleyebilirsiniz.
    Günlük 10 Tl ayarlarsanız Google 10 Tl'ye ulaştığında o gün için reklam gösterimini durdurur.
    Toplam haecama tutarı 50 Tl olduğunda en başta sizden istediği kredi kartı bilgileriyle 50 Tl'yi kartınızla tahsil eder.

Wix - Google işleyişini bilmiyorum. Ama Wix'in yazdığınız hizmet ve ücret karşılaştırması oldukça makul...

Not: Film ve Dizi önerileri için açtığım site; film tavsiyesi
    Ödeme sayfasında karttan otomatik çekme yerine manuel ödeme yaparak ödeme yapmayı düşünüyorum. Deneme için ilk başta 100TL ödeme yapacağım, daha sonra bu dediğin günlük limit ayarlarını felan nereden yapabileceğim? Ödemeyi yaptıktan sonra mı açılacak panel sayfası?

• Yeni bir reklam kampanyası oluştururken limit belirleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: G1903K

Yeni bir reklam kampanyası oluştururken limit belirleyebilirsiniz.
    Ödeme sayfasını geçtikten sonra mı limit belirleyeceğim reklam kampanyası ekranı geliyor?
  • Wix ve Google Adwords Hakkında

Görüntünün üst kısmında Reklam Durumu, Türü, Bütçe ayarı vs yazar bakın... Bütçeye tıklayıp ayarlamasını yaparsınız.

Öncelikle kampanyayı ayarlayın siz. Ödeme kısmını daha sonra belirleyebiliyorsunuz. Bir aksaklık, yanlışlık olursa duraklatabiliyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.