Şimdi Ara

wiz/bard karakterin ölüp durması.:@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Wiz oynamaktaki amacın nedir? Belli işte hayvânî bir set dizmedigin surece eziklikten kurtulamayacaksın. CH char denemeni tavisye ederim.

Hayvani bir setim yok su anda.(Oyuna dönünce olucak)

RedSea serverinde CH rakibim yok Sun setli UndeaD_LioN dahil.

Cunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu : Rare silahlı wizard/warlock karaktere sahibim. Ch rakip tanımıyorum kendime.

"Pill" deme , kurtarmıyo. Niye diye sorarsan :

Debufflarımı basıyorum , staff'ımı elime aldıgımda , pilleri basıyor iyi güzel.

Aynı zamanda ben gene Warlock Rod'umu geri alıyorum. Stun cooldownları acık oluyor , atıyorum. Sonra division , decay vs. vs.

Sonrası malum zaten..

STR Bow olursa belki idare edebilir, ama diger CH'lerin pek bir şansı yok, haklısın. Yine de oyunu biraz da zevk almak icin oynamak lazım, EU'ların buyuk avantajları oldugu bir gercek ama sevemiyorum bir turlu.

Kesinlikle haklısın hocam. Oyunda bariz bir üstünlük var , doğru ama Warlock övmek gibi olmasın oyundaki en kuvvetli yapılandırma olmaya başladı.

Holy spell falan farketmiyor. 2 tane stun skilli var %80 tutma şansı olan. Bide ben wizardım , geri itmem var , stun var ve bunlar sadece EU karakterlere karşı.

CH karakterlere karşı zaten malum , oyuna döneyim Inferno the Legend Slayer diye video yapıcam zaten orası kesin.

Yap da izleyeyim. Senin server neydi hocam?

• Ben RedSea'de oynuyorum hocam. Ama ondan önce Ares'te oynuyordum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.