Şimdi Ara

♫ Wiz Khalifa ` Fan ♫ ( 23 kişi ) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
3
Favori
42.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten buss down çok fazla bir sarkıymıs yeni gördüm süper ve yeni şarkısı harika adamim yine döktürmüş
  • Dün geceden beri aralıksız Buss Down dinliyorum parçayı çok beğendim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Dün geceden beri aralıksız Buss Down dinliyorum parçayı çok beğendim arkadaşlar.

Gerçekten çok fazla bir şarkiymiş hocam

Şuan dükkanda oldugumdan dolayi inceleyemiyorum en kısa zamanda incelicem hocam senin verdigin linkleri paylaşimlar süper
  • Flesh fana değilmiş güzel hoşuma gitti Buss Down'ı dinliyorum şimdi.
    X-Slim ; kardeşim sormayı ayıptır Pc ne zaman geliyorHasret kaldık sanaTamire falan mı verdin Neyse Geldiğinde bir hareketlendirirsin artık konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 12 Ekim 2011; 15:16:34 >
  • Yeni ve farklı bir kaç parça daha buldum ama Buss Down tarzı arıyorum şu sıra o yüzden fazla aktif değilim fan da ama saolsun fan sayfamız güzel , hoş sohbet ve bol paylaşımlı. Ellerinize sağlık arkadaşlar :)

X-slim yok mu oralar da güzel bi sigara yapta kardeşine yolla daha
  • quote:

Yeni ve farklı bir kaç parça daha buldum ama Buss Down tarzı arıyorum şu sıra o yüzden fazla aktif değilim fan da ama saolsun fan sayfamız güzel , hoş sohbet ve bol paylaşımlı. Ellerinize sağlık arkadaşlar :)

X-slim yok mu oralar da güzel bi sigara yapta kardeşine yolla daha

Sende seviyorsun anlaşılan TüttürmeyiBu arada elemanın adını yazıldığı gibi mi? Okuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 12 Ekim 2011; 16:18:04 >
  • @cr7_35 : Yok pc varda beyler internette sorun vardi kapattirdik daha açamadik neymiş 50 lira fazlaymiş aylik pederin cimrilikleri tuttu bu ara o yüzden internetim yok dukkandanda pek giremiyorum sadece yorum atip kapatiyorum yoksa bu konuyu cok canlandiririm ama yine @Method Man kardesimde güzel paylasimlar yapiyor ben yokken

@Method Man : Kardesim bi ara balıkesire düserse yolun gel buyur edelim sana güzellikler yapariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 12 Ekim 2011; 16:35:40 >
  • Telefondan zor olur ya İyi yazıyorsun ben hiç yapamam vallahi.Neyse Gelmeni 4 gözle bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

Telefondan zor olur ya İyi yazıyorsun ben hiç yapamam vallahi.Neyse Gelmeni 4 gözle bekliyoruz.

İsminide ben şöyle telafi ediyorum acikcasi Wiz Kalifa diye hocam

Hocam çoğu zaman zaten dukkan pc'denim ama ondada 5 dk durabiliyorum :(

Bende gelmeyi dört gözle bekliyorum beyler önümüzde kış bakalim nolucak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 12 Ekim 2011; 16:37:24 >
  • Wiz Khalifa -> Wiz Kalifa diye okunuyor. Anlamı da Wiz bir sülale ismi gibi düşünülüyor ve Wiz sülalesinin halifelerinden yani wiz halifesi gibi :)

X-Slim ; eyvallah kardeşim bi ara kavanoz yap yolla bana
  • quote:

Wiz Khalifa -> Wiz Kalifa diye okunuyor. Anlamı da Wiz bir sülale ismi gibi düşünülüyor ve Wiz sülalesinin halifelerinden yani wiz halifesi gibi :)

Doğru okumuşum Sorun Yok o zaman ismide anlamlıymış Eyvallah hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Wiz Khalifa -> Wiz Kalifa diye okunuyor. Anlamı da Wiz bir sülale ismi gibi düşünülüyor ve Wiz sülalesinin halifelerinden yani wiz halifesi gibi :)

Doğru okumuşum Sorun Yok o zaman ismide anlamlıymış Eyvallah hocam.

Ne demek paşam :)

• Wiz Khalifa güvenlikle tartışmaya giriyor

Hahahaha gülüşe ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Wiz Khalifa güvenlikle tartışmaya giriyor

• Live on Letterman

Black and Yellow Parodisini yapmışlar ]

Ayda ota 10.000 $ harcıyormuş

Bucknell Üniversitesindeki öğrencileri ziyaret ediyor Wiz

Wiz Khalifa poker masasında

• Ayda 10.000 $ Azmışla Yılda 3-5 Milyon $ kazansa tamamdır işte.Yıllık 120.000 $
  • Uuu Beybi

Güzel paylaşımlar ellerine sağlık
  • Bizim konuda Yok online burda varmış Hayırlı Akşamlar Dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 12 Ekim 2011; 23:32:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.