Şimdi Ara

♫ Wiz Khalifa ` Fan ♫ ( 23 kişi ) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
3
Favori
42.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O konuda Türklerle ilgili şeyler var Ünlüler falan görmüştüm.Hadi ben kaçar sizin tartışın aranızda Cevabı bekliyorum bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

O konuda Türklerle ilgili şeyler var Ünlüler falan görmüştüm.Hadi ben kaçar sizin tartışın aranızda Cevabı bekliyorum bu arada.

en kısa zamanda geri dön hocam bekliyoruz seni

Bu arada beyler bişi diyemiyorum resmen aklım durdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Bizimki ergenken

♫  Wiz Khalifa ` Fan  ♫ ( 23 kişi )

Soulja Boy'a benziyor

Bu arada harbiden Soulja Boy'a benziyor kucukken
    Bu arada paylaşimlarin çok güzel taktir ediyorum hocam seni destegim sonuna kadar sana

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

O konuda Türklerle ilgili şeyler var Ünlüler falan görmüştüm.Hadi ben kaçar sizin tartışın aranızda Cevabı bekliyorum bu arada.

en kısa zamanda geri dön hocam bekliyoruz seni

Bu arada beyler bişi diyemiyorum resmen aklım durdu

X-Slim , dostum bunlardan memleketimizden ...

VE

• Vay anasini sayin seyirciler çok ilginc gercekten.Herneyse konuyu dagitmayalim beyler Wiz Paylaşimlara devam

• Method Man;Hocam aynen bahsettiğim fotograflardı.Yalnız Acunun ki İlluminati ile bağlantısı yok sanırım uzun uzun tartışma olmuştu ama diğerleri var eminim.

Evet son gelişmeler nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 15 Ekim 2011; 14:51:23 >

• Tatlı krizine girmiş

• quote:

Method Man;Hocam aynen bahsettiğim fotograflardı.Yalnız Acunun ki İlluminati ile bağlantısı yok sanırım uzun uzun tartışma olmuştu ama diğerleri var eminim.

Son durum , olduğu gibi kabul ettik Wiz`i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Method Man;Hocam aynen bahsettiğim fotograflardı.Yalnız Acunun ki İlluminati ile bağlantısı yok sanırım uzun uzun tartışma olmuştu ama diğerleri var eminim.

Son durum , olduğu gibi kabul ettik Wiz`i

Wiz'i sevmesem 5 Dakika bile dinlememBu tür şeyler olursa kim olursa olsun est geçerim.Galiba 1 istisna yapmak zorundayız herladePeki diğer kliplerde bir şeyler var mı?

• Bende seviyorum yankiyi cok guzel sarkilari ve klipleri var devam ediyoruz Wiz'e :D
  • quote:

Bende seviyorum yankiyi cok guzel sarkilari ve klipleri var devam ediyoruz Wiz'e :D

Hocam Mobile geçmişsin yormayalım seniUmarım başka bir simge falan görmeyiz Wiz
  • Bu Illuminati iyice abartıldı bence dünyayı şimdi 10-11 kişi mi yönetiyor? Bu kadar büyük bi örgüt neden televizyonlarda ortaya çıkmıyor neden Illuminati adı altında olaylar olmuyor? Bunların amaçları dünyayı yönetmekse Illuminati=Amerikadır o zaman. Hakkında pek bi bilgim yok ordan burdan yazılan şeyleri kısa kısa okumuşumdur. Yanlış anlaşılmasın Illuminati diye birşey yoktur demiyorum belki de var bu konu hakkında bilgi sahibi değilim ama herkes önüne gelene Illuminatici diyor. J.Bieber, Eminem, Lil' Wayne ıvır zıvır... Tarkan diyorlar bide ona koptum Güya ona gel bizim örgüte katıl demişler de sonra hapse mi attırmışlar katılmadığı için cart curt öyle bişeyler vardı

Neyse benim diyeceğim Illuminati beni ilgilendirmez Wiz dahi Illuminati'den olsa hala çok severim beni alakar etmez

Paylaşımlar gelecektir görüşmek üzere

• quote:

quote:

Bende seviyorum yankiyi cok guzel sarkilari ve klipleri var devam ediyoruz Wiz'e :D

Hocam Mobile geçmişsin yormayalım seniUmarım başka bir simge falan görmeyiz Wiz

Hic sorma hocam cok zor oluyorya mobilden :D

• şuna en basitinden bi göz atın derim;

http://www.youtube.com/watch?v=QpPVj_jtKno

(Wiz ile alakası yok)

kartların çıkış tarihine dikkat edin ve kart ne dediyse ve hangi tarihi verdiyse doğru çıktı, zaman geldi olması gereken oldu

Herkezin kendi düşüncesi tabiki, saygı duymak lazım ama olayları dikkatlice incelemeden ve kilit noktaları göz önünde bulundurmadan konuşulmasını doğru bulmuyorum.

Herneyse konuyu fazla baltaladım ben gene, bukadar yeterli.

• Kartlar her şeyi gösteriyor eğer öyleyse bunlar her şeyi planlamış bir durumda.Ayrıca Kehanet film aklıma geldi Yaw Orda da 1 sayfa dolusu karışık rakamlar neyin nasıl olacağını gösteriyor eğer böyleyse çok büyük bir yapılanma.
  •  ♫  Wiz Khalifa ` Fan  ♫ ( 23 kişi )

Türkçesi: Çakal Gibi Dostum Olacagına Aslan Gibi Düşmanım Olsun
  • Beyler ben kaçıyorum Bunun bayağı bir kafa patlattık ama deydi sanırım.Hayır Akşamlar.
  • quote:

Çevirinin bu olduğuna emin misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Çevirinin bu olduğuna emin misin ?

Evet

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.