Şimdi Ara

Wizard (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 LVL Farmla Hepsini Açabiliyorum ama yakında 9 LVL Farm'a çevircem kasmam zorlaşsada
  • 1 lvlgapla git wizardı kökten maxla bence bide kıyafetlerine str + hp bas sağlam olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GothicRock

earth-lightning-ice-fire

bunlar nerede yav bi skill yerini fotosunu koyarmısnz yeni basladımda bende wizard actım
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukcan

SP Nası Yetmiyo Lan?
    Bende Earth-Meart-Fire-Fora-Layt-Light-Kold-Cold Hepsi Açık Ek Olarak Priest vei Bard Açık

Edit: Bide 400 Sp vra.

o da bşi mi ben warrior + rogue + warlock + wizard + bard + cleric + 100k exp var guild açıp ona vercem daha da guild 5 lvl oldu
  • bn wizard 16 lvl 328 vuruyor arada sirda oda 250 de ortalama ama conlukla 250 asada vuruyor bn ne yapmam gerekir. wizard dan butun skill verdim nerdese elektiri basta atim ama biraz gelistirkten sonra birakti ne yapim?
  • bu arada bisey soylemedim 11 lv daki adam 428 vurdunu gordum ... neyapim dewam yoksa yeniden mi keske herkes dewam dese ama gercek daha onemli.
  • earth fire ice de ekle ama ice tek atamiyo bazen ilerdeki skilleri iyi ama ozellikle gorunmezlik earthla fire ye solencek bisi yok zaten kesinlikle olmalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan309

bu arada bisey soylemedim 11 lv daki adam 428 vurdunu gordum ... neyapim dewam yoksa yeniden mi keske herkes dewam dese ama gercek daha onemli.

o adamın adı noooooooob muydu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.