Şimdi Ara

WizarD-BarD Aranıyor Server ARES 64 üstü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • güncell
  • güncel
  • bizim bu forum ares takılmıyor sanrm diğer her serverda var ARes hariç :(
  • up
  • kafayı yiycem ARESTE 64 ÜSTÜ wiz/bard CHARI olan kmse yokmu??
  • up up up,,,
  • up
  • Güncell
  • Güncel
  • up
  • up
  • yukarı
  • Arkadaşımın Ares'te bi Wizard'ı var ama yan skill açık değil + 7000 spsi var LwL'i 56 +15 m parası istersen Pm at....çarın nicki : _K_U_M_R_U_ rev6'dan da bakabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aXi1o

Arkadaşımın Ares'te bi Wizard'ı var ama yan skill açık değil + 7000 spsi var LwL'i 56 +15 m parası istersen Pm at....çarın nicki : _K_U_M_R_U_ rev6'dan da bakabilirsin...

Ya Çok sağolasın, Ama bende 58 level var keşke bir haftadır burda char arıycağıma kassaydm onu :) vaktım yok ugrasmaya 63-64 en az tercihim wizard-bard leveline göre verilmiş olması uygundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: So_CLose84

quote:

Arkadaşımın Ares'te bi Wizard'ı var ama yan skill açık değil + 7000 spsi var LwL'i 56 +15 m parası istersen Pm at....çarın nicki : _K_U_M_R_U_ rev6'dan da bakabilirsin...

Ya Çok sağolasın, Ama bende 58 level var keşke bir haftadır burda char arıycağıma kassaydm onu :) vaktım yok ugrasmaya 63-64 en az tercihim wizard-bard leveline göre verilmiş olması uygundur

Sorun Değil Görevimiz Kardeşim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: So_CLose84

quote:

Sorun Değil Görevimiz Kardeşim

Teşekkürler

• up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.