Şimdi Ara

wizard / bard lv. kasmada zorlanıyorum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorunum yok sadece bazılarına gerekli cevabı veriyorum okadar ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Happycan

bardın güzel yani noise skilli ve moving march ... ama cleric de ise recovery division + bless + bi de bi anda cort die canını dolduran bi skill var adı aklıma gelmedi 1 sn de atıyo hazırlama olayı yok ... daha ne olsn bi de L.A giyersen ohh ama bard iidir wizzy için kasmak zor giant gördüğün zaman toplukla bardda ama clericde manuel kasıyorsan setin sağlamsa hiçbirşey olmaz arkadaşım kasıyor wizzy/cleric çok da zevk alıyor :D Bkz.theeric

recovery division açtın mı cart diye canın doluyor ama cart diye de 5mob başında toplanıyor

Şahsen ben cleric bard kasmayı düşünüyorum.Şu an sp farmdayım. Maşallah str gibi int

• Kasmayı bilene 1,5 ayda 100 olur, kasmayanı bilemeyene delete'lik char olur.
  • Yaw wizard resmen adamı rezil eder.. Herzaman Medusa partylerinde gördüğüm bi adam vardı. elinde Seal of moon +9 staff var.. 100 level adam.
    Bugün donwhang ta gördüm. Adam beni görür görmez, önce elektrikle sektirdi osırada ben 80 lik fırlatma skilime spamlıyordum. Adam ardından fire meteor indirdi. 30 k vurdu canım %10 da falan döndü , adam toprak skiline hazırlanıyorduki benim fırlattığım tek skille yattı herif. Sen git okadar unique kes, ilk 100 level olanlardan ol.. ama tek skillde öl. bumu kral çar..
  • Wizardı hiç sevmem üstte dediğim gibi açacaksanız bard cleric açın Veya cleric warlock. Wizarda bulaşmayacaksın. Benim için char demek yatıramasan da kolay kolay yatmayacaksın...

@WariorAngel Hocam sen 100lvl olunca video hazırlamayı düşünüyordun. Bir blader sahibi olarak dört gözle bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 3 Temmuz 2009; 1:19:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

Wizardı hiç sevmem üstte dediğim gibi açacaksanız bard cleric açın Veya cleric warlock. Wizarda bulaşmayacaksın. Benim için char demek yatıramasan da kolay kolay yatmayacaksın...

@WariorAngel Hocam sen 100lvl olunca video hazırlamayı düşünüyordun. Bir blader sahibi olarak dört gözle bekliyorum.

Sen One-Handed / Warlock aç o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

Wizardı hiç sevmem üstte dediğim gibi açacaksanız bard cleric açın Veya cleric warlock. Wizarda bulaşmayacaksın. Benim için char demek yatıramasan da kolay kolay yatmayacaksın...

Sen One-Handed / Warlock aç o zaman

O da pvpde işliyor yahu Gw Fw de hangi adama dbuff koyacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.