Evet spli char satmak en karlısı galiba 2-3 ayda 2bilden fazla sp yapıp satabilirsin haklı eleman
Evet. Bende katılıyorum bu fikre.Artık spli charlar daha karlı ve daha çabuk satılıyor.Elimde 100 Lw wizard var eğer onunla başlarsam spli char yapıp satmaya başlayacağım
2m sp li char baya para ediyor ustelik hemen alıcı cıkıyor ,yeterki nick güsl olsn :D
Ben nick üzerine satışa geçmeyi düşünüyorum.Kesin alıclılardan nicklerini isteyeceğim .Belirli sürede charını kasacağım ve satacağım.En doğrıu yol bu bana göre
evet charın ismide önemli
hmm yani plvl yapacaksın,ama seni kandırabilirler böyle,nick açtırırlar sonra almıyorum filan derler,bence sen herkesin begenecegi güsl nick seç bu daha garanti,söylede yapabilirsin adamlar charının şifresini filan werirler sende onları belli ücret karşılıgında süre ile kasarsin
Wizz kasarsan daha kar edersin bence. Hem taxi yaparak iyi para kasarsın.Hem de kasması daha kolay.Uniquelerde de başarılı bir char.
En iyisi Ninja Warrior.
Eskiden Wizard kastım.100 Lw wizardlar çok sattım.Fakat artık denenmemiş charları denemek istiyorum.Oyunun kurucusu olsam yeni bir build açıcam o durumdayım
quote:
Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_
En iyisi Ninja Warrior.
quote:
En iyisi Ninja Warrior.
Güzel espiriydi . . .Eyw.
quote:
En iyisi Ninja Warrior.
Kanka bencede Wizard...Tabikide wizard Kar'lı xD Kasman hem kolay hem zevkLe kasarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme