Şimdi Ara

Wizard Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
98.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir wizardsan mag. vuran moblarda kasmanı öneririm...
  • kardeş reserveyi açmayalımmı?
  • gerçek ten çok güzel bir paylaşım
  • güzel eline sağlık süper olmuş wizard bota koycaksan 5 lw altına koy ben 85 lw wizardım Hyper_Ask ama ben bot kullanmuyorum sizede derim eu ptlerine girin 85 lw olmama rağmen 2 saatte % 8 9 gibi ex kasıyor. Bot böle böle kasamaz ^^
  • güzel paylaşım Flara ve DostDeli 2 nize de saygılarımı sunuyorum aradığım ihtiyacım olan rehpere kavıştum sonunda çok teşekkürler..
  • Ellerine Sağlık Süperr Paylaşım
  • yeni wizard olarak char açtım,
    daha yan skill kasmadım char'a
    cleric açmayı düşünüyorum ilave olaraktan fakat hangi skilleri açayım cleric'den wizard'ın yanına ?
  • eLLeRiNe saGlıK yeNi baSLiYanLaRa iii biR reHber oLacAk
  • ellerine sağlık çok güzel.
  • Arkadaşlar aklıma takılan bi durum var. benim karakterimi wiz olarak başlattığımda warlocktaki büyü hasarını artıran pasif skil benim mag.damage'mi artırırmı?

yada barddaki, yada cleric'deki pasif skiller aynı işi yaparmı?

deneme amaçlı char açtım fakat mg.dmg düşük olduğundan, herbir skill %4 artırdığından etkisini göremedim. hatta wiz'in kendi pasif skili bile değiştirmedi mg.dmg'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhidemir

Arkadaşlar aklıma takılan bi durum var. benim karakterimi wiz olarak başlattığımda warlocktaki büyü hasarını artıran pasif skil benim mag.damage'mi artırırmı?

yada barddaki, yada cleric'deki pasif skiller aynı işi yaparmı?

deneme amaçlı char açtım fakat mg.dmg düşük olduğundan, herbir skill %4 artırdığından etkisini göremedim. hatta wiz'in kendi pasif skili bile değiştirmedi mg.dmg'i

wizardın %4 lük pasif skili örneğin fire daki %4 diyelim. sadece firedaki vuruşlarını %4 arttırır. senin cold daki pasifi %4 yapman fire vuruşunu %8 yapmaz.

+++

warlocktaki skiller warlock içindir barddakiler bard için clericdekiler cleric için.

yani bi çakal sen değilsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.