Şimdi Ara

**Wizarddan anlayan birileri varsa bksın**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bişi sorcam bu wizard skillieri varya buz -ateş-efendime söyliim elektrik-sonra earth felan var üstteki 4 skilli acytıktan sonra buz ve ateşe yüklendim ama bazıları dioki buz ateş vearth mensatlit-force bunlatrdan birinede yülklen doğrumudur?Acil

• 4unude yuklen elektrık bırazda olsa sana yardım edıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo2 -- 28 Aralık 2007; 19:26:40 >
  • bende bişi sorucam konu acmıyım dedim 64 lv wizard 15 lv pk kac lv düşer ?
  • bence lightning dışındakilere yüklen
    lightning az vuruyor digerlerine göre
  • ateş buz ve toprak serisinin hepsini aç! elektirige verme ama en üstteki elektirik pasif skilli var ona ver ona verince 20 lvlda bi skill geliiyo attack skilli onu açıcaksın sana bir str saldırdıgı zaman onu kullanıcaksın yanına geldiginde 3 kere ard arda vuruyor ve geriye attırıyor adamı fazla attack yok o skillde ama geriye göndermesi iyi yoksa yatarsın
  • En basitinden elektrikte Knock back yapan bir skill ve teleport var.. Gerisini boş ver.
  • şu anda 2 k ya yakın sp var cleric de actigim icin mastery yetmmisti diyom neden bu kadar sp oldu megersem 4 lü farm varmis cleric i 10 da bıraktım 21 levelim şimdi mastery full wizard 21 1.5 k sp var ligth aç pek fazla diyemem çünkü aralarındanenezik vuran o ( magic attack hepsi aynıdır ama yanındaki & kısmına bakman önemlidir ) elektirik bazen çok canavr geldimi yanında işe yarayabilir bide 10m ışınlanmada ama zaten cok canavr gelse kurtulman zor olur yani fire-earyh-cold git ligth da fazla bişey yapma
  • kardes en guzeli Buz , ates ve earth en iyi skillerdir ama elektirk bunalarin yaninda hiç bnce fazla sp harcama elektirğe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TigeRBLadE

bende bişi sorucam konu acmıyım dedim 64 lv wizard 15 lv pk kac lv düşer ?

64 lvl düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: asitting

quote:

Orjinalden alıntı: TigeRBLadE

bende bişi sorucam konu acmıyım dedim 64 lv wizard 15 lv pk kac lv düşer ?

64 lvl düşer

Yavas at istersen. Ennn fazla 2 lv düşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.