Şimdi Ara

WİZTECH FULL HD UYDU ALICI nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
12.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hd uydu alıcısı almam lazım. Bu linkteki cihazın fiyatı diğerlerine göre bayağı uygun geldi. Mkv dosyalarını okuma, kayıt gibi özellikleri var. Eğer tavsiye ederseniz bu cihazı alacağım. Şimdiden teşekkürler.
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/wiztech-full-hd-uydu-alici-media-player-altin-uc-52239485

• özelik bakımından iyi gözüküyor pratiktede öyleyse iyi bir altarnatif olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

özelik bakımından iyi gözüküyor pratiktede öyleyse iyi bir altarnatif olabilir.
    Marka pek tanınmış değil herhalde. Araştırdım pek bilgi bulamadım. Forumda kullanan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaneralp

Marka pek tanınmış değil herhalde. Araştırdım pek bilgi bulamadım. Forumda kullanan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    gerçekten bende düşünüyorum bu ürünü.
    sanal'da biraz daha ucuz gibi kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alsak

http://www.sanalpazar.com/Full-Hd-Uydu-Alici-Wiztech-hd-1080-+-Media-Player__isp2562701

• quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

gerçekten bende düşünüyorum bu ürünü.
    sanal'da biraz daha ucuz gibi kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alsak

http://www.sanalpazar.com/Full-Hd-Uydu-Alici-Wiztech-hd-1080-+-Media-Player__isp2562701

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sakın evinize sokmayın.ben bu markanın en az 10 adet receiver ini sattım.kumandasını halen bulamıyorum.müşterilerin cihazlarını hep değiştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

arkadaşlar sakın evinize sokmayın.ben bu markanın en az 10 adet receiver ini sattım.kumandasını halen bulamıyorum.müşterilerin cihazlarını hep değiştirdim.

Alıntıları Göster
    Arkadaş cihazın kullanımı nasıl? Kumandasının bulunmaması bir eksi, fakat cihazın kalitesi ya da kullanımı nasıl? Hatta 360 gb'lık harddiski destekliyormuş. Hepsinden öte fiyatı da uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaneralp

Arkadaş cihazın kullanımı nasıl? Kumandasının bulunmaması bir eksi, fakat cihazın kalitesi ya da kullanımı nasıl? Hatta 360 gb'lık harddiski destekliyormuş. Hepsinden öte fiyatı da uygun.

Alıntıları Göster
    cihazın kullanımı süper olsa ne olur?yarın öbürgün cihazın bozulsa muhatap bulabilecekmisin?kumandası kırılsa bulamazsan cihaz dünyanın en iyisi olsa ne olur olmasa ne olur?bu cihazları merdiven altı dediğimiz yerde topluyorlar.o yüzden yedek parça sorunu her zaman başınızı ağrıtır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

cihazın kullanımı süper olsa ne olur?yarın öbürgün cihazın bozulsa muhatap bulabilecekmisin?kumandası kırılsa bulamazsan cihaz dünyanın en iyisi olsa ne olur olmasa ne olur?bu cihazları merdiven altı dediğimiz yerde topluyorlar.o yüzden yedek parça sorunu her zaman başınızı ağrıtır?

Alıntıları Göster
    alıp kullanan varmı arkadaşlar? bi de yumatu marka var hd özellikli onun hakkında bilgisi olan varmı? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

alıp kullanan varmı arkadaşlar? bi de yumatu marka var hd özellikli onun hakkında bilgisi olan varmı? teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Ucuz olsun HD olsun diyosan bunu öneririrmm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D9EB68E1

Ucuz olsun HD olsun diyosan bunu öneririrmm..

Alıntıları Göster
    sağol neskali kardeş, bi bakalım onada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

sağol neskali kardeş, bi bakalım onada...

Alıntıları Göster
    Wiztech mini uydu alıcısını mayıs ayı içinde aldım.Küçük sempatik bir receiver.HD ve kayıt özellikleri ile göz dolduran,fiatı ile de cüzdan sevindiren bir cihaz.
    10 gündür kullanıyorum.Şuana kadar en ufak bir şikayet edebileceğim birşey oluşmadı.
    Kayıt niteliği mükemmele yakın.HD olsun olmasın kayıtları ekran görüntüsünün birebiri.Hiçbir bozulma yok.
    USB girişi ile kanalları yedekleyebiliyor ve tekrar yükleyebiliyorsunuz.
    Ses konusunda Hiremko mini ye resmen fark atıyor.Hiremko mini de ses nedense çok düşük
    Uzaktan kumandası 5-6 metrede gayet güzel çalışıyor.
    Bisskey'lerin girişinde ise hemen hemen bütün arkadaşların yaptıkları bir hata var.Return tuşunun altındaki mavi tuşa basıyorlar.Mavi tuşun üstündeki tuşa bastığınızda bisskeyler ile ilgili tablo açılıyor.ekle,değiştir gibi seçenekler ile bisskeyleri girebiliyorsunuz.
    Mavi tuş ise bisskey yüklü olup olmadığını gösteriyor.
    Neticede memnun kaldım.Isınma sorunu ise hafif.Sürekli el ile kontrol ettim.Makul bir ısıda.
    Şimdilik herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
    Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: tatana

Wiztech mini uydu alıcısını mayıs ayı içinde aldım.Küçük sempatik bir receiver.HD ve kayıt özellikleri ile göz dolduran,fiatı ile de cüzdan sevindiren bir cihaz.
    10 gündür kullanıyorum.Şuana kadar en ufak bir şikayet edebileceğim birşey oluşmadı.
    Kayıt niteliği mükemmele yakın.HD olsun olmasın kayıtları ekran görüntüsünün birebiri.Hiçbir bozulma yok.
    USB girişi ile kanalları yedekleyebiliyor ve tekrar yükleyebiliyorsunuz.
    Ses konusunda Hiremko mini ye resmen fark atıyor.Hiremko mini de ses nedense çok düşük
    Uzaktan kumandası 5-6 metrede gayet güzel çalışıyor.
    Bisskey'lerin girişinde ise hemen hemen bütün arkadaşların yaptıkları bir hata var.Return tuşunun altındaki mavi tuşa basıyorlar.Mavi tuşun üstündeki tuşa bastığınızda bisskeyler ile ilgili tablo açılıyor.ekle,değiştir gibi seçenekler ile bisskeyleri girebiliyorsunuz.
    Mavi tuş ise bisskey yüklü olup olmadığını gösteriyor.
    Neticede memnun kaldım.Isınma sorunu ise hafif.Sürekli el ile kontrol ettim.Makul bir ısıda.
    Şimdilik herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
    Saygılarımla,

Alıntıları Göster
    Wiztech mini uydu alıcıdan sipariş ettim. Yarın elimde olur. Benim fazla beklentim yok. tatana arkadaşın yorumları benim için yeterli. 55TL'ye bu kadar özellik çok bile. Parçayı hiç sorun etmiyorum. Bozulursa at çöpe. :) Ucuza aldığım OnboardBox uydu alıcımı iki yıldır hala kullanıyorum.
    Kullanmaya başlayınca izlenimlerimi yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim55

Wiztech mini uydu alıcıdan sipariş ettim. Yarın elimde olur. Benim fazla beklentim yok. tatana arkadaşın yorumları benim için yeterli. 55TL'ye bu kadar özellik çok bile. Parçayı hiç sorun etmiyorum. Bozulursa at çöpe. :) Ucuza aldığım OnboardBox uydu alıcımı iki yıldır hala kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu cihazın 3 modeli ni sattım sadece 2 cihazın kumandası bulunuyo 1.mini usb 3001 2.mini hd

1.mini usb kumanda digiline botech gibi markaların kumandası oluyo
    2. hd ye digiline hd kumandası araştırsanız bulursunuz

• Arkadaslar kart girişli yazıyor bu paylaşım destegimi demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet cihazı temmuz ayından beri kullanıyorum. Gayet güzel bir cihaz, tv kaydı falan güzel. Ancak:
    Son zamanlarda tv de kırmızı ağırlıklı renk oluşup görüntü bozulmaya başladı. Tamire götürdüm orada sorun yoktu TV sağlam çıktı. Mini uyduyu skartta oynatınca görüntü düzeliyordu ama artık onun da faydası yok. TV nin scartı arızalıdır diyordum ama, eski Onboard uydu alıcımı taktım hiçbir sorun yok. Demek ki mini uydu alıcının scartı bozuk. Servis aradım ama bulamadım. 55 TL'ye almıştım, şimdi 30TL'ye bile alınıyor. Bir tamirciye göstereceğim, olmazsa çöpe atacağım.
    İlgilenenlerin bilgisi olsun istedim.
    Allah'a emanetsiniz.

• quote:

quote:

Evet cihazı temmuz ayından beri kullanıyorum. Gayet güzel bir cihaz, tv kaydı falan güzel. Ancak:
    Son zamanlarda tv de kırmızı ağırlıklı renk oluşup görüntü bozulmaya başladı. Tamire götürdüm orada sorun yoktu TV sağlam çıktı. Mini uyduyu skartta oynatınca görüntü düzeliyordu ama artık onun da faydası yok. TV nin scartı arızalıdır diyordum ama, eski Onboard uydu alıcımı taktım hiçbir sorun yok. Demek ki mini uydu alıcının scartı bozuk. Servis aradım ama bulamadım. 55 TL'ye almıştım, şimdi 30TL'ye bile alınıyor. Bir tamirciye göstereceğim, olmazsa çöpe atacağım.
    Allah'a emanetsiniz.

Cihazı tamirciye göstermek yerine, ürünü aldığım kişinin tavsiyesi üzerine "demirkan elektronik karakoyun iş merkezi no:27/2 ŞANLIURFA" adresine yolladım. Zaten gözden çıkarmıştım. Ama Şanlıurfa'dan yetkili bugün beni arayarak, yeni bir ürünü hemen kargoya vereceğini söyledi.
    Önce beni yönlendiren "gidiyorgitti16" isimli satıcıya, sonrada ürününün arkasında duran "Demirkan Elektronik'e" huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
    Allah'a emanetsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Allah'a emanetsiniz.

Cihazı tamirciye göstermek yerine, ürünü aldığım kişinin tavsiyesi üzerine "demirkan elektronik karakoyun iş merkezi no:27/2 ŞANLIURFA" adresine yolladım. Zaten gözden çıkarmıştım. Ama Şanlıurfa'dan yetkili bugün beni arayarak, yeni bir ürünü hemen kargoya vereceğini söyledi.
    Önce beni yönlendiren "gidiyorgitti16" isimli satıcıya, sonrada ürününün arkasında duran "Demirkan Elektronik'e" huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
    Allah'a emanetsiniz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu uydunun hd kartlı olanını kullanıyorum altı aydır açıkçası ilk aldığımda acaba dedim ama sonra iyiki almışım dedim görüntü hem sd hem hd gerçekten güzel kanal geçiş hızı benzerlerinden en az üç dört kat daha hızlı daha önce mini yumatu kullandığım için biliyorum kumandaya gelince bu ülkede en kolay bulunan şey kumanda mutlaka biri uyar merdiven altı üretimde olsa ben memnunum benim diyen cıhazdan daha kaliteli bazı yorumları okuyunca bir şeyler yazma zorunluğu hissettim not: kart kısmını şu ana kadar denemediğim için nasıldır bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hamsi55

arkadaşlar bu uydunun hd kartlı olanını kullanıyorum altı aydır açıkçası ilk aldığımda acaba dedim ama sonra iyiki almışım dedim görüntü hem sd hem hd gerçekten güzel kanal geçiş hızı benzerlerinden en az üç dört kat daha hızlı daha önce mini yumatu kullandığım için biliyorum kumandaya gelince bu ülkede en kolay bulunan şey kumanda mutlaka biri uyar merdiven altı üretimde olsa ben memnunum benim diyen cıhazdan daha kaliteli bazı yorumları okuyunca bir şeyler yazma zorunluğu hissettim not: kart kısmını şu ana kadar denemediğim için nasıldır bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Bende almayı düşünüyorum 85 liraya

WİZTECH FULL HD 1080P METAL KASA UYDU ALICI (#110420501)

Harici harddisk veya flash bellekten video film izlemede sıkıntı oluyor mu acaba ???

• merhaba arkadaşlar ben bu markanın hem wz8000 hemde wz2013 modelini kullanıyorum.çok kaliteli ve kulanışlı wz8000 kart girişli internet bağlantılı server özelikli kalite süper kumanda lazım oldu bir mesaj yetti hemen ücretsiz olarak adresime gönderdiler.uyduyu düşürüp kırsanız bile garantide hger kese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensencan

merhaba arkadaşlar ben bu markanın hem wz8000 hemde wz2013 modelini kullanıyorum.çok kaliteli ve kulanışlı wz8000 kart girişli internet bağlantılı server özelikli kalite süper kumanda lazım oldu bir mesaj yetti hemen ücretsiz olarak adresime gönderdiler.uyduyu düşürüp kırsanız bile garantide hger kese tavsiye ederim.
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/GIDIYORGITTI16/

bu adreste wiztech ürünleri çok uygun fiyata satılıyor.satıcı çok ilgili gerekirse telefonda birebir anlatıyor cihazın tüm özellikleri böylece kullanabildim.çok teşekkür ederim wiztech e görüntü kalitesi ve ses kalitesi mükemmel.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.