Wizz Air 2021 sezonunda İngiltere'nin Doncaster Sheffield, Gatwick ve Luton havalimanlarından 6 noktaya uçuş başlatacağını duyurdu. Şirket, 2 Nisan'dan itibaren haftada iki kere Gatwick'ten Malaga'ya, Luton ve Doncaster Sheffield havalimanlarından ise haftada ikişer kere Dalaman'a, yine Doncaster Sheffield'den Palma, Bourgas ve Girit'e uçuş yapacak. Dört yıl aradan sonra Türkiye'ye ilk defa uçmaya başlayacak olan şirket, İngiltere'nin 12 havalimanından 144 destinasyona ulaşım sağlayacak. Wizz Air ayrıca, Gtawick ve Cardiff'e merkez kuracak. |
Wizz Air'den Dalaman'a güzel haber
-
-
Siz turizmci miydiniz?
Her haber için farklı konu açmak hem takibi zorlaştırır hem de diğer konuların arada kaynamasına neden olur. "Turizm Dünyasından Gelişmeler" adı altında bir ana konu oluşturup gelişmeleri o konuda ayrı ayrı mesaj olarak paylaşsanız çok daha rahat takip edebiliriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba
evet 19 yıllık turizmciyim, kokartlı rehberim, tur operatöründe üst düzey yöneticiyim.
Esas sizin söylediğin gibi olursa takibi ve diğer konuların arasında kaynmış olacak.
Konu açarken 6 alt başlıkta konu açılabiliniyor zaten (gezi turizm genel - Yurt içi ve Yurt dışı Turlar - Oteller ve tavsiyeler - bölgeler ve şehirler - ulaşım ve bilet - oda kendi içinde 2'ye ayrılıyor, yurt içi ve yurt dışı)
turizm sadece en çok indirimin nerde olduğu, hangi otelin hangi marka içki verdiği, hangi acentenin kaç taksit yaptığı, hangi bankanın % kaç faizle taksit vermesinden ibaret sanılmasın lütfen.
Forumda da diğer başlıklarda nasılki her gündem, her olay, her marka, her konsol, her oyun için ayrı bir konu açılıyor - ki forumun amacı budur. bende her ayrı başlık için ayrı konu açıyorum.
sizin dediğiniz gibi olsa açılan tek konuda paylaşılan haber için yorum yapanda olsa o başlık karman çorman olur zaten. kaldı ki bir forum mantığına ters bir durum.
otel - tatil fırsatları altında insanların olaydan çıkıp tatil seyahati yolcuğunu tartışmaya başlamış, konu başlığı ile masaj içeriği uymuyor, konu amacından sapmış sorun olmuyor,
benim turizm gibi geniş bir kavramda, birbirinden bağımsız konuları tek başlıkta toplama gibi bir öneriye neyin ne olduğunu anlatmak için zaman kaybım oluyor,
diğer konulara ulaşmak kolayken, üşenmekten, canım sizde bunları tek başlıkta toplayın diyebiliyorsunuz.
amacım turizm ve gezi konusunu amacına uygun bir şekilde, başta ülkemiz olmak üzere dünyadaki gelişmeleri paylaşıp insanların bilgi sahibi olmasını sağlamak, tatil programlarında bu bilgileri ve gelişmeleri de göz önünde bulundurmasını sağlamak.
madem siz bana bir öneride bulundunuz bende size öneride bulunayım, Arada kaynadığını düşündüğünüz konuları favorilerinize ekleyin böylece sizin için arada kaynamaz.
saygılar,
-
Daha önceki mesajlarınızda dolayı biliyorum o yüzden tekrar teyit etmek istedim. Siz bilirsiniz böyle bir yol izlemek isteyebilirsiniz. Kendi gördüğüm açıdan söyledim, gezi bölümünü bölümler hâlinde değil de genel başlıklarda/sayfada takip etmek daha kullanışlı geliyor.
Haberleri takip etmek de kendi adıma iyi bir şey, turizmi Antalya'daki otellerde tatil yap şurada bu fiyata burada bu fiyata vb. bundan ibaret sananlardan değilim. Gerektiğinde tur operatörlerine ulaşarak çeşitli konularda bile bilgi almaya çalışırım, araştırmayı öğrenmeyi seviyorum.
Benim yazdığım mesajın üşenmekle bir gram ilgisi olmamakla birlikte forum düzeninin daha iyi sağlanmasına yönelik, diğer konularda kimin nasıl bir tavırla ne yaptığı ise hiç ilgilendirmiyor çünkü normal bir forum üyesiyim yöneticisi vs. değil.
Haberlerle birlikte onca yllık tecrübelerinizi, insanların turizm konusunda dikkat etmesi gereken hususları, Türkiye'de tur alırken/otel seçerken nelere dikkat edilmesi vb. tarzlarda genel bilgilendirici konulara değinebilirseniz bilgi almak ya da bilinçlenmek isteyenler için de yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Son olarak da üşenmekten lafını kullanmasaydınız bu kadarını bile yazmazdım ama bunca yıllık bir tur rehberinin (İnsanları yönlendirmeniz ya da insanlardan gelen fikirlere daha anlayışla yaklaşmanız gerektiğini düşünerek) peşin hükme vararak en ufak art niyet olmayan mesajda böyle bir tutumda olunması anlam veremediğim bir şekilde üzücü bir durum.
İyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rua~ -- 24 Aralık 2020; 14:18:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X