Şimdi Ara

Wlan Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Dün Leptop Format Attım ----- Sonra Kablosuz Bağlanamıyorum

Aygıt Yöneticisine Baktım 802.1.n Wlan Sarı Ünlem İsareti Vardı.

Sürümü Güncelleştir Dedim Olmadı...

İnternet Araştırdım Bulamadım

Bilgisayar Çok Fazla Bilmiyorum Ona Göre Yardımcı Olun...

Leptop : Exper Karizma Ms-1688 Dir Yardımcı Olursanız Sevinirm Simdiden Teşekürler....

Wlan Hatası

Wlan Hatası

Wlan Hatası

• Format atmışsın fakat bilgisayar parçalarının yazılımlarını yani driverlarını yüklememişsin. Elinde driverlar varsa ,mutlaka cd'ler olarak gelmiştir, onları kur. Yok elinde yoksa yüklemekten de anlamam diyorsan birini bulup yükletmen yararına olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shit.kaka

Format atmışsın fakat bilgisayar parçalarının yazılımlarını yani driverlarını yüklememişsin. Elinde driverlar varsa ,mutlaka cd'ler olarak gelmiştir, onları kur. Yok elinde yoksa yüklemekten de anlamam diyorsan birini bulup yükletmen yararına olur.

Cevap İçin teşekkürle Driver Ne Yüklemeliyim Biraz Açıklarmısın Çok Fazla Bilgisayar Kullanmıyorum...

CD Yoktur :D
  • Ekran kartının,ses kartının ve ethernet kartının isimlerini öğrenip, elinizde olmadığı için tek tek internetten driverlarını indirmeniz gerekmekte. Fakat pek de anlamıyorum diyorsunuz. Size buradan yardımcı olmak çok zor. Daha kolay bir sonuç için bir servise götürün ve 20 lira karşılığında sorununuzu halletsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shit.kaka -- 3 Nisan 2013; 13:44:51 >
  • Ürünün seri numarasını verdiğim linkteki arama çubuğuna yaz ve orada wrls driver'ı indir.Sonra normal kur olmazsa yöneticiden güncelle de ve indiriğin driver yolunu göster.

http://www.exper.com.tr/DriverDownload.aspx
  • bilgisayarin wireless driverini yuklersen duzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikibinbes

bilgisayarin wireless driverini yuklersen duzelir

Wiewlwss Driver Yüklemeye Çalışıyorum Cevaplar İçin Teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ethernet ile internet baglantını yapabiliyorsan, team viewer programını yukle ve bana pm olarak id no ve sifre yi yaz, uzaktan baglanarak wireless ini yuklemeye yardımcı olayım, ama cabuk ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.