yenı model olarak gordugum bir cihaz şimdilik ön siparıs alınıyor diye anladım siteden ... hem 60 x 60 cm boyutunda hemde 11.1 v olması ve fırcasız model olması ile ilgimi cektı acıkcası bazı yorumlarda 7.4 v modellerı fırcalı motor oldugu için kısa surede performans dusuklugu oluyor dıye okumustum ... bırde bu urun 266 $ ve batarya ile birlikte yaklasık 300 $ olacagı için gumrukte buyuk ihtimal takılacak ve ben kırklarelide yasıyorum bu urun gumrukte takılır ise nereden nasıl alıcam % 20 odeme ile alanabilir diye biliyorum ... ıyı calısmalar
fpv model olması yaklasık 13 dk ucma suresi kontrol mesafesi 300 m yazıyor buyuklugu bence 60 x 60 cm buyuk olması bende daha ıyı dısarıda ucuracagım için.. fiyatıda cok abartılı değil gibi geldı 266 $ 720 p kamerası var
anlamadıgım bir kac konu var
özellıkler kısmında wifi mesafe 70 m yazıyor kamera mesafesi 200 m yazıyor.. ben 70 m den mı kumandadakı ekranı gorecegım yoksa 200 m den mı onu anlamadım ... bilen arkadasları varsa yardımcı olurmu acaba ... bırde bu model nasıl bişey acaba ..
Description: Brand name: WLtoys Item name: WLtoys V393A RC Quadcopter Flight time: About 13 minutes Remote control distance: Within 300 meters Recharging time: 200mins (7.4V/11.1V 1.5A balance charger) Copter size: 60.5 x 60.5 x 19.8cm Copter weight: 673g Material: PA / ABS / PC Motor: 4 x 2212 KV950 motor WIFI FPV transmission distance: Within 70m Battery for quadcopter: 11.1V 2700mAh li-battery (included) Battery for transmiter: 4 x AA Battery (not included) Function: Forward / backward, up / down, turn left / right, hover, brushless, built-in camera, headless mode, FPV, light, low/high speed shift
5.8G PFV system: Display: 4.3 TFT with LED backlight Diaplay working voltage: 3.3 - 5V(built-in battery) Frequency: 5.8G Display’s playing time: Full power for above 600mins 5.8G Built-in camera Video resolution: 720p / 30FPS Camera working voltage: External power 12V Camera transmission distance: 200m
herhangi bir yorum yapıcak arkadas yokmu acaba bu konuda
Sizin yerinizde olsam cheerson- cx20 yi tercih ederim Phantom 1 kopyası gps olmasıda avantaj,Sj4000 ekleyip çok daha kaliteli görüntüler çekebilirsiniz.
bende buyukluk olmasına begendım ayrıca fpv olmasına ... cx 20 de baktım asagı yukarı aynı fiyat .. bunlar buyuk ihtial gumduge takılıcak o zmanda 1000 tl civarı bişey e gelıcek oda cok geliyor yanı o kadar phantom tarzı biley alsan daha mantıklı geliyor bu cihaz içinde gecelı fiyat kararsız kaldım syma x5c ile mı devam etsem diyorum ama bir yerden sonra tatmın etmıyr