Şimdi Ara

Wltoys V911 Pro (v2) Sola Çekiyor.. Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WLToys V911 Pro (v2) helikopterim havada sola çekiyor, 1 hafta kadar oldu geleli yeni cihaz.
    kargodan geldi ilk test uçuşlarım daha kötüydü çok moralim bozulmuştu, geri geri sola büyük daireler çiziyordu trim ayarı yapa yapa en aza indirdim fakat sola çekmeye devam ediyor ve çok geziyor kafasına göre..
    Bunun sebebi ne olabilir çözümü var mı lütfen yardım.

Video ile göstermeye çalıştım ama tek elle çekip diğer elle kontrol çok zor :)
    Ayrıca belirtmek isterim helikopter havada hafif sağa yatık uçuyor...
    https://www.youtube.com/watch?v=R9lRXIa8_lU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty.skr -- 19 Mayıs 2015; 17:10:24 >

• Ya trim ayarını yanlış yapmışsın yada kuyruk motoru yavaşlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçakda brntrimle uğraşmadan servonun ucunda bi kol olması lazım onu çıkatırdım kumandyı acardım servo kendini ortalayınca servo kolunu düz şekilde geri takardım Helikopter de olur mu bilmem ama olması lazım

• berbatine kullanıcısına yanıt
    trim ayarında bütün kombinasyonları denedim en düzgün bu şekilde uçuyor tabi buna düzgün uçmak denirse, kuyruk motoru nu kontrol ettim saç iplik v.s var mı diye hiç bişey yok zaten çok yeni bi helikopter..
  • Dediğinizi pek anladığımı söyleyemem :) pallerin altındaki kollardan bahsediyorsanız dedğinizi yapabilecegimi sanmıyorum
  • Aynen sağda solda iki tane kol ortalarında bi vida olması lazım o vidayı söküp kollar kolayca cıkar sonra cıkar onları helikopter le kumandayı aç trimleri ortala sonra o kolları dik olarak geri tak sık vidaları öyle dene

• ati1919 kullanıcısına yanıt
    Biraz oynadım oralarla ama bişey olmadı o çubuklar sanırım yukarı yada aşşağı sıkılabiliyor vida dişi var gibi ama bilmedende oynamak istemedim
  • kalkarken bütün 4 kanallı helikopterler sola çeker. kuyruğu dengelemek için. kalktıktan 2-3 sn sonra havada sabitle eğer sola çekmeye devam ediyorsa o zaman trim
    yaparak düzeltebilirsin.
  • Cevabınız icin tesekkurler fakat dikkat ederseniz kalkarken demedim havada geri veri sola gidiyor ayrıca havada bi tarafa yatık ucuyor
    Bugun servo kollarını söktüm heli ve kumanda açık durumdayken, kalibre etmeye castim ama yine duzeltemedim galiba ya bozucam ya yapicam 😎

• Aynen şimdi sökyünyünya kolları kumanda acık trimler ortada 2 kol vardır biri pervaneyi iketi geri eğer biri sağa sola eğer pervaneyi tam düz şekilde duracak su terazisi işe yarar belki onun için özel alet vardı sen artık gözünle bakarak ayarlayacan pervaneyi ortalayıp kımratmadan servo kollarını takıcan

• Mantıgı anladım ama sanırım beceremedim olan stalbilligide bozdum :) bi daha söküp dencem, tabi daha deneyimli olarak ;)
    Ama helikopter ne yapsam hafif sağa dogru yatık uçmakdan vazgecmiyor bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty.skr -- 22 Mayıs 2015; 1:47:31 >
  • Çok hafif olduğunda sola trim ver yavaş yavaş düz uçana kadar ne tarafa yatık uçuyor tam tersine ver sabitlenene kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: musty.skr

Cevabınız icin tesekkurler fakat dikkat ederseniz kalkarken demedim havada geri veri sola gidiyor ayrıca havada bi tarafa yatık ucuyor
    Bugun servo kollarını söktüm heli ve kumanda açık durumdayken, kalibre etmeye castim ama yine duzeltemedim galiba ya bozucam ya yapicam 😎

havada zaten arka pervaneyi dengelemek için yamuk uçuyor. orda sıkıntı yok. trim ayarlarından sağa sola- öne arkaya çekme sorununu dengeleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

Orijinalden alıntı: musty.skr

Cevabınız icin tesekkurler fakat dikkat ederseniz kalkarken demedim havada geri veri sola gidiyor ayrıca havada bi tarafa yatık ucuyor

havada zaten arka pervaneyi dengelemek için yamuk uçuyor. orda sıkıntı yok. trim ayarlarından sağa sola- öne arkaya çekme sorununu dengeleyebilirsin.

Merhaba,
    Bu gün rc helikopter satan bir mağazaya gittim, kontrol ettiler ayarlarından olmadığını sorunun kuruk motorunda olduğunu söylediler, peki o zaman değiştirelim dedim elinde yoktu.. geçen hafta yurtdışından yedek parça paketi sipariş etmiştim içinde ana motor ve kuyruk motoruda var...bulamazsam gelene kadar beklicem gibi inşallah düzelir değiştirilince..

• ürün geleli bir kac saat oldu, ama dedigin problem bende de var. kalkısta sol arkaya dogru cekiyor, ve cihaz cok agresif.
  • Hiç bilmeden böyle bir ürünü alıp kullanabilir miyiz? Yoksa önce öğrenmek gereken bir şeyler var mı?
  • Cekme sorunu bende de var

Ayrica ileri gelmiyor cok yavas geliyor ne yapmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Hiç bilmeden böyle bir ürünü alıp kullanabilir miyiz? Yoksa önce öğrenmek gereken bir şeyler var mı?

Başlangıç ürünü budur hocam. Giriş seviyesinin giriş helikopteri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.