Şimdi Ara

WLtoys V913 indirim ve RC Heli Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Direk konu açmak gereği hissettim. 50$'a WLtoys V913 buldum . Başka sitelerde 90$ civarında sanırım.

Amatör hobi için iyi bir model midir birde İyi bir fırsat mı tecrübeli arkadaşların acil yorumlarını bekliyorum çünkü kampanya 45dk sonra bitiyor.

Saygılar.

• ben v911 kullandım ve satıp büyütmeyi düşünüyorum. v913 70cm uzunluğunda v911 ile aynı özellikte. başlangıçta en büyük sıkıntı boyutlardır. v913 evde öğrenmek için kullanılamayacak kadar büyük bir helikopter. sürekli dışarı çıkmanız gerekecek bunun için. yeni başlayan biri için ise 5 dakikada bir eve geri dönüp şarj etmeniz gerektiği anlamına geliyor. yanında ekstradan 3-4 tane pil de alsanız iyi olur bunu alırsanız. ayrıca tekrar kontrol ettim 60 dolar da kargo var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenji

ben v911 kullandım ve satıp büyütmeyi düşünüyorum. v913 70cm uzunluğunda v911 ile aynı özellikte. başlangıçta en büyük sıkıntı boyutlardır. v913 evde öğrenmek için kullanılamayacak kadar büyük bir helikopter. sürekli dışarı çıkmanız gerekecek bunun için. yeni başlayan biri için ise 5 dakikada bir eve geri dönüp şarj etmeniz gerektiği anlamına geliyor. yanında ekstradan 3-4 tane pil de alsanız iyi olur bunu alırsanız. ayrıca tekrar kontrol ettim 60 dolar da kargo var.

Teşekkürler.

Ever grbst niyetle öyle bir kargo parası saçmalığına girmiş sonradan fark ettim. Diğer sitelerde 1 dolar civarı taşıma bedeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.