Şimdi Ara

WMP veya MPC veya VLC ile film izlerken isim değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Formattan sonra bir sorunla karşılaştım. Daha önceden film izlerken, filmin adını değiştrebiliyordum fakat formatan sonra uyarı almaya başladım. Kapatıp ismi değiştirip tekrar açmam gerekiyor. İşim gereği, filmi izleyip adının yanına dakika, saniye belirtmem gerekiyor. Bu yüzden yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler...

• Bir Allah'ın kulu cevap vermez mi ya?
  • alejan A kullanıcısına yanıt
    Aslında olması gereken durumuna dönmüş. Her hangi bir dosyayı bir program kullanırken o dosya üzeride değişiklik yapamazsınız. Silme ad değiştirme yapmaya kalktığınızda bilgisayar dosyanın kullanımda olduğunu söyleyerek bunu engeller.

Eskiden kullandığınız program hangisiydi yine onu mu kullanıyorsunuz yada eskiden kullandığınız programın özel sürümünü veya bir takım ayarlar yaparak mı o duruma getirdiniz. Anladığım kadarıyla film tamamen ön belleğe alınıyor isim değişikliği yaptığınızda ana dosya kullanılmadığı için sorun olmuyordu.

Bahsettiğiniz programlar filmin bir kısmını ön belleğe alır yani o onda film kullanımda olur.

Velhasıl önceki kullandığınız program veya programa yaptığınız ayar neyse onu bulmaya çalışın. Normal olanı da zaten bilgisayarın uyarı vermesi. Özel bir ayar veya program şart dediğiniz iş için. Şu zaman kadar bunu normal ayarlarda yapan bir oynatıcı görmedim.

Kolay gelsin.

• file renamer deluxe diye bir uygulama var.

O programla yeniden adlandırma işini çok hızlı yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.