Şimdi Ara

WoD Gear Rehberi (630 itemlevel) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok sagol bende bunu arıyordum normal bıle atamıyorum suan dungeon ıtem lvl yetmıyor ah den cekeyım dedım 40k ıstıyorlar bır ıteme soktayım :D nagrad questlerını bıtırmeden 100 oldum ama bıtırırım questlerı sıkıntı degıl cok acıklayıcı tebrık ederım senı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

665ler world drop..

Aha size bir rus. İtemlerin bir kısmı BM AH dendir büyük ihtimal. Bir kaçıda follower questlerinden. Bende followerlardan 645 ilvl item almaya başladım. Biraz upgrade yapıım 655leride getircek followerlarım.

http://eu.battle.net/wow/en/character/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%B2%D0%B8%D0%B9/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%B0/advanced Link Firefoxda açılıyor diğerlerini bilemem :)

followerlardan nasıl alınıyor 645 ler ?

3 tane +630 ilvl follower yaparsan 645 görevleri açılır. 3 tane 645 ilvl follower yaparsan 655ilvl görevleri açılıyor. O yüzden followerlar önemli. Boş vermeyin fazla onları.

Ben her zaman goreve yolluyorum bir kaci 100 olacak yakinda ama ltemleriyle hic ilgilenmedim gorevlerde exp gold bide garrison res tarzinda hep. İtem konusunu hic bilmiyorum .

Follower itemleri için salvage yard ve dwarven bunker önemli. Özellikle salvage yardınız yoksa boşa followerlarla uğraşmayın bence. Gidin raidden item düşürün daha rahat olur. sSalvage yard size her görev sonrası (başarılı ya da başarısız) 1 kutu verme şansı var. Bunları açtığınızda followerların ilvlini yükseltecek itemler atabiliyor. Bunlarla followerların ilvlleri yüükseltip dg ve raidlere gönderiyoruz bize ve kendilerine item kazanıyorlar.

Edit: Ilvli sadece 100 lvl followerlara verebilirsin.

hocam 2 adet lv 100 var şimdi bunlara ilvl almak için salvage yard mı kurmam gerekiyor orayı tam açıklayabilir misiniz
    garnizonda yer kalmamıştı bugun lv 3 hall yapacağım o zaman yer açılırsa salvage yard kurayım başka varmı kurulacak öncelikli bina

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

quote:

quote:

665ler world drop..

Aha size bir rus. İtemlerin bir kısmı BM AH dendir büyük ihtimal. Bir kaçıda follower questlerinden. Bende followerlardan 645 ilvl item almaya başladım. Biraz upgrade yapıım 655leride getircek followerlarım.

http://eu.battle.net/wow/en/character/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%B2%D0%B8%D0%B9/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%B0/advanced Link Firefoxda açılıyor diğerlerini bilemem :)

followerlardan nasıl alınıyor 645 ler ?

3 tane +630 ilvl follower yaparsan 645 görevleri açılır. 3 tane 645 ilvl follower yaparsan 655ilvl görevleri açılıyor. O yüzden followerlar önemli. Boş vermeyin fazla onları.

Ben her zaman goreve yolluyorum bir kaci 100 olacak yakinda ama ltemleriyle hic ilgilenmedim gorevlerde exp gold bide garrison res tarzinda hep. İtem konusunu hic bilmiyorum .

Follower itemleri için salvage yard ve dwarven bunker önemli. Özellikle salvage yardınız yoksa boşa followerlarla uğraşmayın bence. Gidin raidden item düşürün daha rahat olur. sSalvage yard size her görev sonrası (başarılı ya da başarısız) 1 kutu verme şansı var. Bunları açtığınızda followerların ilvlini yükseltecek itemler atabiliyor. Bunlarla followerların ilvlleri yüükseltip dg ve raidlere gönderiyoruz bize ve kendilerine item kazanıyorlar.

Edit: Ilvli sadece 100 lvl followerlara verebilirsin.

hocam 2 adet lv 100 var şimdi bunlara ilvl almak için salvage yard mı kurmam gerekiyor orayı tam açıklayabilir misiniz
    garnizonda yer kalmamıştı bugun lv 3 hall yapacağım o zaman yer açılırsa salvage yard kurayım başka varmı kurulacak öncelikli bina

100 lvl olunca ilvl upgrade icinde questler gelir. Ancak haftada 1-2 followeri anca 615e cikarirsin. Salvage yardin varsa icinden cikan itemlerle haftada 10 followerini 615e cikarirsin. Ve tabiki daha yukarlara. Oran sallamadir ama yaklasik olarak bole. Dwarven bunkerda lvl 2den itibaren work orderla follower upgrade itemi verebilir ama cok az dusuodu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.