Wolfenstein'lerin birinde sanki imkansız zorlukta bir trophy vardı? Hangi oyundu o? Hasar almadan oyunu bitir diye bir şey hatırlıyorum. Hangi oyundu o? |
Bildirim
Wolfenstein'lerin birinde sanki imkansız zorlukta bir trophy vardı? Hangi oyundu o? Hasar almadan oyunu bitir diye bir şey hatırlıyorum. Hangi oyundu o? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 25 Ocak 2024; 14:34:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bölüm olsa rahat yapılır, direkt ana menüye atar ölürsen oyun, save alma da yok. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 25 Ocak 2024; 17:15:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Save Load vardı sanki? Yemiyor mu? |
Save Plus’a yedeklenir o zaman. Dark Pictures oyunlarında karakter ölürse böyle yapıyordum ben. Plus’tan save indiriyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu kupa yüzünden oyunun platin zorluğu 9,5/10 hocam. herhangi bir checkpoint yok manual save de yok bu yüzden oyunu kapatamıyoruz tek oturuşta bitirmek lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hmm, save’siz devam ediyor, Memory Card olmayan PS1, PS2 veya NES gibi demek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Ocak 2024; 22:43:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen hocam güzel örnek vermişsiniz 👍🏻 ne günlerdi save yapmak için memory card alıyorduk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |