Şimdi Ara

Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
18.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Could not write crash dump hatasını nasıl çözdünüz acaba? Steam'den yedek alıp oyunu silip tekrar kurunca düzeliyor ama her defasında da bunu yapmak istemiyorum.

Muhtemelen bu hata çözdünüz ama çözemeyenler için AMD ekran kartını güncellemeleri yeterli en azından bende öyle düzeldi ve oynadım.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Merhaba oyunu sonuna kadar bitirdiğinizi söylemişsiniz, oyunda şu sahnede helikoptere yeterli hızda koşsam da atlamak mümkün değil. En az 20 defa denedim ama atlayamıyorum. Daha hızlı koşma veya daha hızlı atlama diye bir butona rastlamadım acaba bu atlama işini nasıl yaptınız, bütün videoları inceledim ya o atlama sahnesinde videoları bitirmişler veya o atlama sahnesinde sorun yaşamamışlar ama ben başaramadım. Hatırlıyor musunuz bu atlamayı nasıl yaptınız?

Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Merhaba oyunu sonuna kadar bitirdiğinizi söylemişsiniz, oyunda şu sahnede helikoptere yeterli hızda koşsam da atlamak mümkün değil. En az 20 defa denedim ama atlayamıyorum. Daha hızlı koşma veya daha hızlı atlama diye bir butona rastlamadım acaba bu atlama işini nasıl yaptınız, bütün videoları inceledim ya o atlama sahnesinde videoları bitirmişler veya o atlama sahnesinde sorun yaşamamışlar ama ben başaramadım. Hatırlıyor musunuz bu atlamayı nasıl yaptınız?

Hocam elinizde ağır veya çift silah varsa atlayamazsınız. Daha hafif bir silahla koşarsanız atlayabilirsiniz helikoptere. Ayrıca Shift ile de hızlı koşma ile atlamanız lazım. Eğer bunlara rağmen atlayamıyorsanız oyuna reset atın ve devam ederse bir dosya doğrulaması geçin. Bug olmuş sanırım.

Burada da 30.45 den itibaren arkadaş eline daha hafif bir silah alarak helikoptere atlayabiliyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 4 Aralık 2020; 11:37:25 >

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Of yaa, çok ama çok teşekkür ederim arkadaşım, inan o kadar video izledim, yorum aradım internetin altını üstüne getirdim bir türlü çözümü bulamadım. Tek tabanca ile bile koştum yok. Verdiğin videoda da yorumcu da ne yapacağını şaşırmış ve helikopter bölümünde çözümü ararken videonun 2 dakikalık bölümü sessiz kalmış, demek ki onun da kafası karışmış arayışa girmiş:) Gösterdiği silah ile deneyince hemen atladım, keşke böyle bir saçmalık yapmasalarmış,. Hiç bir gerçekliği yok. Bu kadar kısa sürede dönüş uğraşıp yardım ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim. Çok doğru bir adama sormuşum. O silah ile tek seferde atladım ve oyunuma devam edebilirim. Saygılarımı sunuyorum.

Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] 

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] Bugsız bol atlayışlı oyunlar dilerim Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU] 

• İnternetteki Türkçe yamalar crash dump hatası verip Steam'de oyun dosyalarının bütünlüğünü bozuyor. Steam sürümü için çalışan Türkçe yama var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 23 Temmuz 2021; 20:3:22 >
  • @emir3744

@Kayser

@Guest-82AD9505E

Herkese merhaba. Oyunu az önce uzun uğraşlar sonucu mevcut Türkçe yamayı oyunun güncel steam sürümü ile çalıştırdım ve Türkçe oldu DLC ler dahildir. Bu mesajı olurda hala oynamayan ve Türkçe yama bekleyen arkadaşlar varsa onlar için yazıyorum. Muhtemelen sizlerde benim gibi oyunun güncel steam sürümüne sahipsiniz ve Türkçe yama yaptıktan sonra crash dump hatası alıyorsunuz. Merak etmeyin anlattıklarımı adım adım uygulayın, oyunu Türkçe oynayacaksınız. Aşağıdaki linkte TR Yamayı upload ettim, içinde kurulum ile ilgili bilgi var. Türkçe yama kurulumunu not defterinde yazdığım gibi adım adım uygulayarak yapın, oyun Türkçe şekilde açılacaktır.

DİPNOT: Yama bana ait değildir, daha önce bu oyun için çıkarılmış yamayı, oyunun güncel steam sürümüne uygun hale getirdim.

DİPNOT 2: Oyunun grafik ayarlarını Ultra'ya köklemeyin, bazı durumlarda oyun sırf bu yüzden hata veriyor. Olur da böyle bir sorun yaşarsanız oyunu silip tekrar yüklemek yerine; Masaüstündeki kullanıcı adı klasörünüz (Kullanıcı) diyelim;

C:\Users\Kullanıcı\Saved Games\MachineGames klasörü içindeki; Wolfenstein II The New Colossus klasörünü silin ve oyunu tekrar açın, yaptığınız grafik ayarları ve diğer oyun ayarları sıfırlanacaktır.

SON DİPNOT: Bu oyunu oynamadan önce ilk oyun olan; Wolfenstein The New Order, sonrasında Wolfenstein Old blood serilerini oynayın. Çünkü bu seri önceki 2 oyunun hikaye olarak devamı niteliğinde. İyi oyunlar.

Wolfenstein II: The New Colossus (2017) [PC ANA KONU]s2.dosya.tc
    Wolfenstein2_NewColossus_TRYama.rar dosyas�n� indir - download
    https://s2.dosya.tc/server24/tvp532/Wolfenstein2_NewColossus_TRYama.rar.html

• bluehero_wolf kullanıcısına yanıt

Steam son sürüm olmadı.

• Game passden oyunu indirdim ama low ayarlarda bile kasıyor. zaten ekran kartı ile alakalı bir uyarı veriyor. ama alt + r ile baktığımda 144 fps gözüküyor. oyunu nvidia geforce uygulamasında başlatıyorum.

i5 12500h

16 gb ram

4 gb 3050ti

yabancı forumlarda gelişmiş grafik ayarlarında ince ayarlar varmış. onları yapınca düzeliyormuş ama neresi olduğunu çözemedim.

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt
    Sisteminizde hata vardır ben GTX 770m kartla bile harika şekilde oynamıştım, Nvidia denetim masasına bir bakın isterseniz ordan hangi uygulama hangi kart ile çalışsın seçebiliyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İttire kaktıra bitirdim. Bir süre sonra o kadar çorba oluyor ve sarpa sarıyor ki. İlk iki oyun ne kadar rafine bir shooter deneyimi sunuyordu halbuki.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.