Şimdi Ara

WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
2
Favori
12.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür: FPS
    Yapımcı: MachineGames
    Yayımcı: Bethesda Softworks
    Çıkış Tarihi: Q4 2013
    Platform: Xbox One,Xbox 360,Playstation 3,Playstation 4,PC

Wolfenstein geri döndü! Alternatif bir evrende Nazi'lerin 2. Dünya Savaşını kazandığı 1960'ları konu alan Wolfenstein: The New Order'ın ana kahramanı ise Amerikan savaş kahramanı Blazkowicz ! (BSC)

Resimler

WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)  WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER (DH ANA KONU)

Videolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Haziran 2013; 17:16:30 >

• Çocukluğumun oyunu
  • uuu beybi
  • bu oyun patlayacak demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

bu oyun patlayacak demedi demeyin.

Olumlu anlamda patlar evt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

bu oyun patlayacak demedi demeyin.

Olumlu anlamda patlar evt.

seriye getirdıgi bi yenilik yok.bildıgimiz wolfenstein dan esee kalmamış gibi görünüyor.vur kır ilerle,bu türde zaten yeteri kadar başarılı-basarısız oyun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 yılında çıkmış olan Wolfenstein bence güzel bir oyundu. Grafikleri ve atmosferi dönemine göre gayet başarılıydı. Umarım bu da o stilde bir oyun olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Crew (2014) [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erman Güleç

2009 yılında çıkmış olan Wolfenstein bence güzel bir oyundu. Grafikleri ve atmosferi dönemine göre gayet başarılıydı. Umarım bu da o stilde bir oyun olur.

aynen hocam ben çok beğenmiştim.oynarkende çok zevk almıştım.ama uzun sürdü yenisinin çıkması.neden bu tür oyunlar çok fazla ara veriyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: Erman Güleç

2009 yılında çıkmış olan Wolfenstein bence güzel bir oyundu. Grafikleri ve atmosferi dönemine göre gayet başarılıydı. Umarım bu da o stilde bir oyun olur.

aynen hocam ben çok beğenmiştim.oynarkende çok zevk almıştım.ama uzun sürdü yenisinin çıkması.neden bu tür oyunlar çok fazla ara veriyor anlamıyorum.

Aynen ya bende aynı şeyi düşünmüştüm. Activisondu bir de sanırım 2009da ki oyunun yapımcısı ya da dağıtımcısı artık, tam anımsayamıyorum. Güzel bir evreni vardı. Bu da onun gibi olacak gibi durdu bana gameplay videolarından.
  • 2009'daki oyun çöptü bana göre, Return to Castle Wolfenstein efsanedir umarım ona yakın bir atmosfer'de oyun gelir.
  • Oyun xbox 360'ta 4 dvd boyut 30 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun xbox 360'ta 4 dvd boyut 30 GB

+1 bugün bende gördüm direk yuhh dedim
  • Yeni nesilden direkt port yapmışlar üşendikleri için amcalar
  • Sıkıştırmak icin hic ugrasmamislar. 30 gb nedir ?

• Jtag konsollar için rip hali 21 gb. Sıkışmıyor lanet oyun :D
  • Yeni nesil oyunu oynatacaklar neredeyse eski nesilde. Ha gayret.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    İlla bizde yeni nesle mi geçelim

• vay vay oyundan yeni haberim oldu ama dikkatimi cekti, nedense nazi almanyasi ile ilgili hersey dikaktimi cekiyor hemen.
  • Bethesda ve Machine Games yetkilileri daha önceki açıklamalarında Wolfenstein: The New Order'ın Playstation 4 ve Xbox One sürümlerinin 1080p ve 60 fps hızında çalışacağını söylemişlerdi.

Oyunun yaratıcı yönetmeni Jens Matthies'un açıklamasına göre yeni nesilde iki platform arasındaki görsel fark minimum düzeyde olacak. Geliştirici firmada bu farkı kapatmak için oldukça yetenekli elemanlar çalışıyormuş.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The New Order için ilk gün yaması haberi geldi. Gelen bilgilere göre oyunun PS4 sürümüne 5 GB'lık, Xbox One sürümüne ise 7.3 GB'lık ilk gün yaması sunulacak. Oldukça yüksek boyutlu yamaların oyuna neler getireceği bilinmiyor.

Ancak daha önce Wolfenstein: The New Order'ın yeni nesil sürümlerinin hâli hazırda 47 GB'lık yer tutacağı belirtilmişti. Böyle giderse hard disk boyutlarını yükseltmek isteyen çok sayıda konsol kullanıcısı göreceğiz gibi duruyor.

BSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 16 Mayıs 2014; 12:07:16 >

• Yaması bile büyük oyunun. Ne biçim bir durum bu inanmak istemiyorum. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.