Şimdi Ara

WOLFENSTEİN: THE NEW ORDER (PS4/PS3 ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
6
Favori
11.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slicer1

Bu site güvenilir mi?
    http://www.psoyunu.com/playstation-4/Playstation-4-oyunlari/wolfenstein-the-new-order-ps4-oyun

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun sadece single dı yanlış hatırlamıyorsam. Fps olup multisinin olmaması kotu değil mi sizce de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps oyununda watch dogs da 110 tl olur mu acaba ?
  • Oyunun bölümlerini indirme yeri yok mu ya

Content is currently unavailable. Please wait for it to install and try again

diye hata veriyor indiriyor da bari kaç saat kaldığını görseydik.
  • oyunu alan arkadaşlar nereden aldıklarını söyleyebilir mi? (kutulu)

• quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

Oyunun bölümlerini indirme yeri yok mu ya

aynen hocam benım sorunumda bu ne yapdıysam tamamını ındırmıyor.nasıl ıstır anlamıs degılım onca para ver bı ındırmede dahı sorun yasa 12 gb ındırdım bosuna gıttı.Suan oylece beklıyorum sorunun cozumunu.Arkadaindirme mi yapıyor yoksa hocam yanı ben oyunun dosyalarını sıldım cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

oyunu alan arkadaşlar nereden aldıklarını söyleyebilir mi? (kutulu)

Shopto
  • İyi gaza gelip dolarlari bu cop oyuna yatirmamisim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

quote:

aynen hocam benım sorunumda bu ne yapdıysam tamamını ındırmıyor.nasıl ıstır anlamıs degılım onca para ver bı ındırmede dahı sorun yasa 12 gb ındırdım bosuna gıttı.Suan oylece beklıyorum sorunun cozumunu.Arkadaindirme mi yapıyor yoksa hocam yanı ben oyunun dosyalarını sıldım cunku

Bende anlamadım en azından ne kadar indirdiğini görseydik killzone da mesela yaziyordu şu saat kaldı diye...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

quote:

Bende anlamadım en azından ne kadar indirdiğini görseydik killzone da mesela yaziyordu şu saat kaldı diye...

İndirdiğine indireceğine pişman olmuşsunsundur herhalde hocam..

• bir alamadık şu oyunu ya hevesim kaçtı. gidip vita için gow collection mı alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer1

Bu site güvenilir mi?
    http://www.psoyunu.com/playstation-4/Playstation-4-oyunlari/wolfenstein-the-new-order-ps4-oyun

evet ama takasda biraz uyaniklar. takasta 0-2.el ayrimi yapiyor haberin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

bir alamadık şu oyunu ya hevesim kaçtı. gidip vita için gow collection mı alsam

Düşünmedim değil açıkçası 58 lira da cazip bir fiyat, ama Borderlands almayı düşünüyorum hocam
  • Yok mu arkadaşlar psn den indirip de aldığım hatayı alan ? Herkes oynuyor mu ?
  • Dün akşam indirmeye başladım şu an 32/52gb
    Vuruş hissi dedikleri kadar varmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok mu arkadaşlar psn den indirip de aldığım hatayı alan ? Herkes oynuyor mu ?

Hocam sen oyunun bi kismini indirdikten sonra oyunun ustune gelip options/bilgi yapip ne kadar indigine baktin mi?Yoksa sorun farkli mi indirme mi yapimiyor?

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Yani kötü mü iyi mi hocam vuruş hissiyatı?
    Birde oyunun multisi var mı yoksa sadece single mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Hocam sen oyunun bi kismini indirdikten sonra oyunun ustune gelip options/bilgi yapip ne kadar indigine baktin mi?Yoksa sorun farkli mi indirme mi yapimiyor?

Baktım ona ilk bölümü geçtikten sonra 4290 idi sonra indirmeye başladı 11 GB da durdu ama aynı hatayı veriyor.Oyun hdd de 52 gb duruyor anlamadım gitti şu an 11 gb lık oyun var sanki bende.
  • Oyun kötü olmuş. İlk Wolfenstein nere bu nere. Beklediğimden yavan çıktı. Çöp demek geçmişine hakaret olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Baktım ona ilk bölümü geçtikten sonra 4290 idi sonra indirmeye başladı 11 GB da durdu ama aynı hatayı veriyor.Oyun hdd de 52 gb duruyor anlamadım gitti şu an 11 gb lık oyun var sanki bende.

Hocam durmamıştır o sanmıyorum 1-2 saat bekleseydiniz bi eğer 12'ye yükselmediyse gerçektende sıkıntı vardır.O hata daha inmediği içindir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.