Şimdi Ara

WOLFENSTEIN: THE OLD BLOOD (PS4 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cogu kisinin aksine ilk oyunu begendim. Evet yapay zeka ve grafikler kotuydu. Ancak konu itibari ile ve etraftaki okunacak seyler, populer kulturun almanlastirilmasi ile ortaya cikan seyler -die kafer ornegin- hosuma gitmisti.

Bu oyunu almayi dusunuyorum, cok mu kisa ama oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Ben cogu kisinin aksine ilk oyunu begendim. Evet yapay zeka ve grafikler kotuydu. Ancak konu itibari ile ve etraftaki okunacak seyler, populer kulturun almanlastirilmasi ile ortaya cikan seyler -die kafer ornegin- hosuma gitmisti.

Bu oyunu almayi dusunuyorum, cok mu kisa ama oyun?

5-6 saat arasi bir suresi var oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 4 Temmuz 2015; 13:43:36 >
  • Oyun harika olmuş , eski wolfensteinlerin ruhu aynen var. Oynarken zon zamanlarda keyif aldığım bir oyun oldu tavsiye ederim. Bir önce çıkan the order oyununu pek beğenmemiştim , oynanışı filan iyi değildi.

Ama the old blood oyunu tek kelimeyle harika başına oturunca kalkamıyorsunuz.
  • Oyunu henüz yeni oynama fırsatı buldum. Açıkçası bu zamana kadar neden es geçmişim diye kendime kızdım. Şahane olmuş gerçekten oynamayan varsa ilk fırsatta oynasın..

• Ben de geçen gün new order ı bitirdim. Oldukça güzeldi. Old blood u da deneyeceğim ilk fırsatta
  • Çok sönük bir oyun olarak kaldı, ana bir oyun değil miydi bu
  • Oyunu geçen black friday indiriminde almıştım 5 dolara. Ancak şimdi oynayıp bitirdim tadı damağımda kaldı. Özellikle 6. bölümden itibaren çoşuyor oyun.

• Bu tür oyunların kıymetini bilmiyoruz. İşimiz gücümüz Multi olmuş girer bin tane küfür sayarız sonra çıkarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sönük oyun diyenlere aldırmayın. Oyun çok güzel kutulu versiyonunu 50 liraya görünce dayanamadım aldım.
  • new orderdan sonra oynadım ama hiç güzel değildi çok sönük kalmış bu oyun zombiler felan koymuşlar çok abartı olmuş hikayesi de kötü final bosu desen ondan kötü. 8 bölüm boşa oynadım nerdeyse.
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Ben de haftasonu başladım Old Blood'a. New Order' ı geçen sene oyamıştım, indirimde olduğu için bunu da aradan çıkarayım dedim. 3. bölümdeyim şu an.
    Old Blood' a bence New Order dan sonra yeni bir oyun gibi bakmamak lazım. Grafikler, oynanış komple aynı. Bethesda bu oyunda New Order'ın üzerine bence hiç bir şey koymamış, ek bir paket olarak piyasaya sürmüş gibi ve bu şekilde düşündüğümde bu oyun aslında hiç de fena değil. Hatta ilk 2 bölümde yer yer oyun gerdi desem yalan olmaz, elinizdeki yetersiz silahlarla bazı düşmanlardan zaman zaman saklanmak ihtiyacı hissettiriyor bu oyun. Oyunun wolfenstein kalesinde geçmesi de bence ayrı bir güzellik. New order dan sonra bence oynamaya değer. Fiyatı da 15 tl. Diğer oyunlarda bir karaktere istenilen kostüm fiyatı resmen

• Ben de New Ordera yeni başladım çok iyi ve zevkli oyun. Konusu da hoşuma gitti. Oynamayanlar single olarak kesin oynasınlar iki oyun 20 tl civarı zaten.

• Ps4 aldığımda ilk oynadığım oyunlardan biriydi. Arkasından yakın zamanda new order ı oynadım. New colossus u da almayı düşünüyorum ilerleyen günlerde belki yılbaşı gibi. Oyun dünyasının efsane serilerinden ve son oyunlarıyla da gayet iyi çıkış yakaladı. Normalde eski serilerin tekrar yapımları çuvallıyor şu aralar. Bizim insanlarımız genelde mp yoksa oynamıyorlar ama bence oynanması gereken oyunlar listesinde üst sıralarda yer alan bir seri.

• oynanış olarak zevk alabilmek için über veya bir altındaki zorluk seviyesinde oynanmalı diye düşünüyorum. yapay zeka oldukça kötü çünkü. zorluk derecesi bir nebze telafi ediyor yapay zeka handikapını.

• 24:40 taki robotu iptal eden vanalar ben de çalışmıyor çeviri yorum videodaki gibi inen bişey yok neyi eksik yaptım anlamadım 2 vana indiriyor işi bitiyor ben de hiçbişey yok. Makina soğuk herhalde burada kaldım

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    her robotun bağlı olduğu tek bir vana mevcut vanaları basılı tutmak gerekiyor

• Nınja N kullanıcısına yanıt
    1 robot 2 vana var ikisi de çalışmıyor çevirdiğinde aşağı inen mekanizma ben de inmiyor. Kapılar da kilitli başka seçenek yok. Videodan farklı bişey yapmadım ama olmuyor

Allah allah, vanayı çeviren tuşa basılı tutunca o vana robotun gücünü kesiyor komple. Daha geçen haftasonu oynadım .
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Mevzuyu çözdüm kareye basıp bırakıyordum basılı tutacakmışım sağol

2 tane vana karşılıklı koydukları için bulmaca sanmıştım bir ona bir ona koşuyordum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.