Şimdi Ara

Wolfsburg'un 10 numarası DİEGO geliyormu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha ben 30 yaşında filan sanıyordun 27 yaşındaymış ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Gelirse Aykut kaypaklıklarına bir yenisini daha eklemiş olur işte. Madem Alex sistemine uymuyordu, Diegoyu ne diye istiyorsun? 40 yaşındaki Alex, umursamaz Diegodan 2 kat daha fazla katkı verir.

ne gereksiz insanlarsınız be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Bizim orta sahaya malaga'daki ISCO lazım.

Wolfsburg'un 10 numarası DİEGO geliyormu?

isco
    belhanda
    snejder
    siem de jong
    kaka
    fernandes bunlardan bir tanesi zorlanmalı yoksa şimdilik oyuncu falan alınmamalı
    diego aman gelmesin
  • Diego gelsin kendimi camdan aşşağı atarım
  • Sadece 2 sorum var...

4-4-2'ye geçmeyeceksek Alex neden satıldı ?
    Krasic neden alındı ?

Biri mantıklıca cevaplarsa sevinirim.
  • Zannetmiyorum ama eğer gerçekleşirse Aykut'un Teknik Direktör olmadığı kaprisli kıskanç egoist biri olduğu tescillenir,madem 4-4-2 ye dönmeyecektin ne demeye Alex'i gönderdin diye sorarlar adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

isco
    belhanda
    snejder
    siem de jong
    kaka
    fernandes bunlardan bir tanesi zorlanmalı yoksa şimdilik oyuncu falan alınmamalı
    diego aman gelmesin

İsconun gelmesi hayal gibi birşey.Hazard olayı gibi biz 20 ye çıkarız 25 isterlerki zaten 30m euroya yakın para harcadık transfer döneminde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vedder Man

Gereksiz. Baroni'yi kesip 4-4-2'ye dönmek en mantıklısı.

+1
    Diego'yu kalite olarak çok beğenirim yıllardır da isterdim ama sırf 4-4-2'ye dönmek için neler yaptık ha tamam diego alex'ten çok koşan bir oyuncu ama yine de ben de 4-4-2 taraftarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Vedder Man

Gereksiz. Baroni'yi kesip 4-4-2'ye dönmek en mantıklısı.

+1
    Diego'yu kalite olarak çok beğenirim yıllardır da isterdim ama sırf 4-4-2'ye dönmek için neler yaptık ha tamam diego alex'ten çok koşan bir oyuncu ama yine de ben de 4-4-2 taraftarıyım

Bende 4-4-2 taraftarıydım, Alex gidince bu sistem olucak diye üzülmemiştim ancak, Krasic'in kendine gelmesi uzun sürer sağ kanatta Topuz'u oynatmak yanlış olur 1 oynar 2 oynar 3-4-5-6 kötü gider. Kuyt var sağ kanatta dersen 4-4-''2'' de Sow'un yanına kimi koyucaz? Saatçiyimi? Genç Semih'imi?

Şu an sistemimiz uygun değil. Zaten Aykut hocaya hangi güç 4-4-2 oynattıracak? O yüzden Diego gelir Meireles - Topal ikilisinin önüne konur çok da güzel olur

• gelirse gerçek anlamda ilaç olur ileride daha fazla top tutarız ve sowun yükünü azaltır.
  • Diego gelirse Krasic veya Kuyt kesilecek biliyorsunuz değil mi ? Herkes gelsin diyorda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Casper

Diego gelirse Krasic veya Kuyt kesilecek biliyorsunuz değil mi ? Herkes gelsin diyorda .

Kuyt en fazla 2 yıl daha oynayabilir. Diego'nun gelmesi forma yarışını etkiler tabii. Bundan kazançlı çıkan da Fenerbahçe olur
  • Adam akıllı ortasaha alsınlar .Yoboyu da şutlar turk stoper alırız oraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesi gereken adam bu, gerisi hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Adam akıllı ortasaha alsınlar .Yoboyu da şutlar turk stoper alırız oraya.

Umarım Yobo'yu kötü bulmadığın için bunu söylemiyorsundur. Eğer öyleyse yanlış düşünüyorsun. Yobo şu an bu takıma Lugano'dan sonra gelmiş "defansif" özellikleri en iyi olan stoperlerden 'biridir.' Kimse kusura bakmasın. Adam defansın bel kemiği. Yabancı sınırı sorun olmuyorsa göndermek hata olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Adam akıllı ortasaha alsınlar .Yoboyu da şutlar turk stoper alırız oraya.

Umarım Yobo'yu kötü bulmadığın için bunu söylemiyorsundur. Eğer öyleyse yanlış düşünüyorsun. Yobo şu an bu takıma Lugano'dan sonra gelmiş "defansif" özellikleri en iyi olan stoperlerden 'biridir.' Kimse kusura bakmasın. Adam defansın bel kemiği. Yabancı sınırı sorun olmuyorsa göndermek hata olur.

"...bulduğun için" diyecektim edit tuşu yok.
  • Eğer hoca 4-4-2 ye donecekse transfere çok da gerek yok bence.Saglam bir Krasic oldugunda onu kanada alır Kuyt-Sow ikilisi olur çok da iyi olur.He eğer bizim bonus kafayı oynatacam diye Alex'li sisteme devam edecekse ya da orta alanı kalabalık tutacaksa alsın birini tabii gerci adam alınca bizim bonus kafayi oynatmak için Topal ya da Kuyti falan kesebilir hoca belli olmaz.Ama orta adam alacaksa biraz tükürdüğünü yalamış olur kimse kusura bakmasın.Sistemime uymuyor diye adamı yolla,sonra aynı tipte birini al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence herşeyden önce sağlam sol bek, sağlam stoper, ve sağlam yedek forvet lazım.
    Ve Cristian, Selçuk, Semih, Saatçi, (iyi para verirlerse) Stoch, topuz, bu takımdan gitmeleri lazım.
  • Meireles'i bile ittire kaktıra aldırttık.. Diegoyu mu alacaklar?
  • quote:

İsco seneye Manu da
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.