Şimdi Ara

wolksvagen bora hakkında düşünceleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
118.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aile arabası değil. Bi kere arkasına oturdum boyum 1.76 cm arkası dar. Rahat rahat oturamıyosunuz. Fakat modifiyeye gidebilen, dış görünüşüne tek kelime edemeyeceğim güzel bir otomobil.
  • Babamın arkadaşında 95 Vento var 125000km'de. Periyodik bakımlar ve ufak tefek parçalar haricinde değişeni yok. Adam 97'de 37000km'de almış aldığım günkü gibi diyor. Artık Bora mıdır Jetta mıdır siz karar verin nasıl bir model seisi olduğuna
    VW
  • 4 yıl 2002 bora kullandım.Size en gerçekçi artı ve eksilerini söyleyeyim
    *iç kalitesi(döşemeler-düğmeler gb) gerçekten çok iyi.
    *yakıt şehir içi ortalama 8 lt nin üstüne hiç çıkmıyor .şehir dışı ise 7 lt yi aşmıyor(100-120 km hız aralarında)
    * süspansiyon gerçekten süper
    *araç içi müzik sistemi çok süper.
    *Şu ana kadar kullandığım araçlar içinde en az yakıt gideri olan bir araba .Tüp taktırmaya bile gerek duymadım
    *yol bilgisayarı tam ölçüyor.
    EKSİLER

*4000 devirden sonra motor gürültüsü bir den artıyor
    *ilk kalkışlarda çok hantal.ama uzun yolda 180-190 giderken çok sağlam basıyor yere
    *debriyaj seviyesi çok yukarıda kavrıyor.
    *arka koltuk diz mesafesi çok dar.

İnşallah arkadaşa yardımcı olabilmişimdir.
    Şu anda 2006 toyota aldım.Bakalım bu nasıl acaba.Şimdi bunu inceliyorum.Bora ile arasında artı eksi birçok farkları var.

• bızde 99 var. 210 yaptı. devırli kalkarsan çok arabayla oynarsın .
  • şehir içerisinde tüketimi 12lt...!!! 1.6 8V lik 103 hp lik motor o kasaya ağır geliyor özellikle Otomotik şanzımanla araç hiç uyumlu değil...düz viteslerde 50.000km sonrası genel şanzıman arızaları başgöstermekte...düz vitesli versiyonu 11lt tüketimi var ...

bu değerler 2.0 litrelik araçların tüketim değerleri ile eş...!!!!

bence passat 1.8T bakabilirsin illa VW diyorsan...
  • wolksvagen değil volkswagen'dir doğru olan
  • bende herkezin dediğini diyecem jetta al çok uygun ve çok cici arabalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

wolksvagen değil volkswagen'dir doğru olan

büyük hata yapmışız kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbaniyo

4 yıl 2002 bora kullandım.Size en gerçekçi artı ve eksilerini söyleyeyim
    *iç kalitesi(döşemeler-düğmeler gb) gerçekten çok iyi.
    *yakıt şehir içi ortalama 8 lt nin üstüne hiç çıkmıyor .şehir dışı ise 7 lt yi aşmıyor(100-120 km hız aralarında)
    * süspansiyon gerçekten süper
    *araç içi müzik sistemi çok süper.
    *Şu ana kadar kullandığım araçlar içinde en az yakıt gideri olan bir araba .Tüp taktırmaya bile gerek duymadım
    *yol bilgisayarı tam ölçüyor.
    EKSİLER

*4000 devirden sonra motor gürültüsü bir den artıyor
    *ilk kalkışlarda çok hantal.ama uzun yolda 180-190 giderken çok sağlam basıyor yere
    *debriyaj seviyesi çok yukarıda kavrıyor.
    *arka koltuk diz mesafesi çok dar.

İnşallah arkadaşa yardımcı olabilmişimdir.
    Şu anda 2006 toyota aldım.Bakalım bu nasıl acaba.Şimdi bunu inceliyorum.Bora ile arasında artı eksi birçok farkları var.

pardon şehir içi 8 litre üzerine çıkmıyo demişsin.bazılarıda şehir içi 11 lt diyor.hangisi dogru???

• 11 dogru

Bmw 3.16 i 8.4 l yakiyor
  • bence hiçbirseyı olmasa bıle adı var BORA....sizcede yeterlı degılmı ımkanım olsa alacagım ilk araba BORA dır...ama tabıkı jettayı unutmamak gereklı eger durumunuz musaıt ıse jetta tabıkı bır adım daha ondedirr
  • bencede çok güzel bir araba alınır
  • bjkamil arkadaş

ben bora nın 2002 sini yani 16valf olarak çıkanlarını kullandım.O yüzden az yakıyordu şehir içi 8- 8,5 lt arasında yakıyordu ve bunların üstüne kesinlikle çıkmıyordu.Araç performans aracı değil yani hızlanmalarda ağır kalıyordu bu aynı zaman da az yakıt demek.Yani anlayacağın ne kadar güç o kadar BENZİN

NOT:2002 den önce çıkanlar 8 valf olarak çıkıyordu.
  • O 16v. olan motor zaten vw. motoru değil renault bloğu. O yüzden az yakıyordur. Ben daha az yakan bir vw modeli görmedim. T(raktör)DI hariç
  • 2006 corolla almışsınız hhayırlı olsun acaba bende corolla mı alsam yoksa jetta fsi mi kararsızım yardımcı olurmusun
  • Bence bora süper bir araba.Fiyatıda süper.Ofiyata bora alacağına git passat al.
  • dostum KAÇ LİTRE YAKTIĞINI ÖĞRENMEK İSTİYOSAN BİR SÜRÜ SİTE VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

O 16v. olan motor zaten vw. motoru değil renault bloğu. O yüzden az yakıyordur. Ben daha az yakan bir vw modeli görmedim. T(raktör)DI hariç

galiba TDI lerin çok sesli olduğunu vurgulamaya çalışmışsın. internetten test verilerini araştırırsan görürsün diğer markaların dizelleriyle vw nin dizelleri arasında çok ses farkı yok hatta TDI bazılarından daha sessiz. rölanti, 100km ve 130km değerleri var test verilerinde desibel olarak verilmiştir bakmanı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper67

Bence bora süper bir araba.Fiyatıda süper.Ofiyata bora alacağına git passat al.

nası yahu?? bora süper git passta al
  • 1999 model borayı 7 sene kullandım..1 ay once 18 mılyara sattım.Bana göre süper bir arabaydı...7 sene boyunca hıc masraf cıkarmadı bana..85,000 km de sattım..Gercekten cok saglam bır araç...Yol tutuşu mukemmel....Bağaj cok geniş...Uzun yolu çok keyıflı......şehir içinde yakıt tüketimi biraz fazla ama 8,0-9,0 lt yı hıc gecmemıstır...Babam 1 depoyla uzun yolda 800 km rahat yapıyordu....tabi fazla basmıyarak....
    Boranın bana göre eksılerı ise yere çok yakın olması.....Bunun için mutlaka kartel koruma taktırmak gerek...
    Arka koltukların diz mesafesı gercekten kısa...ÇOcuklar ıcın uygun....Eger aılede 2 buyuk 2 cocuksanız sorun olmaz....Bence 20 mılyara 30-35 bın kmde 2002-2003 model bulabılırsenız 3-5 sene rahat bınılecek masrafsız bır arabaya bınebılırsınız...
    Bora ıle corolla konfor ve kalıte acısından karsılastırılamaz..Bora çok üstündür...Guvenlık acısındanda cok guvenlı bır araçtır....kaporta çok saglam....Ufak tefek darbelerde japon aracları gıbı ezılmez.....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.