Şimdi Ara

WoM3: Ejderha'nın Yolu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
12.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nabz0ku

nesi güzide lan bu çöpün 70m daha kas göz doktoruna git
    Madem çöp çıkar ver. Kolay mı stun + int + yang. Baya aradım bunu ben ve uygundu.
  • Yeni başlayan arkadaşlar 6 droplu bilezik ve abanozz küpe ile 2 saatte dahasını da kasabilir

WoM3: Ejderha'nın Yolu
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Orta seviyelerde kalkan işi çok sıkıntı.Her bonus lazım.Strlisini arıyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Orta seviyelerde kalkan işi çok sıkıntı.Her bonus lazım.Strlisini arıyorum ben de
    Strlisi olsa onada razıyım. Birkaç efsun attım yok ben yapamam. Bir de efsun pahalandı. Droplu küpe bilezikde almam lazım. Üşeniyorum
    şamanıma takmam la ben onu
  • quote:

şamanıma takmam la ben onu
    Tamam ben takarım git al bi tane ver bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 24 Haziran 2019; 12:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yanga değdi; Serverın en iyi catacombluk bileziği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 24 Haziran 2019; 12:7:23 >
  • quote:

Her yanga değdi; Serverın en iyi catacombluk bileziği
    Pvp bilezikle farm mı yapıcan ne adamsın

• bu miningdeki %60 şans külliyen yalan değilse bir şey bilmiyorum. 7 kere üst üste yakar mı el insaf ya
  • Bu nasıl bir saçmalık arkadaşlar?

• quote:

Bu nasıl bir saçmalık arkadaşlar?

Onun sebebi bazı uyanık oyuncular 200k 200k 200k sonra 20m 200k 200k şeklinde pazara dizip birçok oyuncuyu mağdur ettiği için öyle bir şey yapıldı. Bence gayet yerinde.
  • WoM3: Ejderha'nın Yolu

Sevgili oyuncular,

Yaz geldi çattı ve bizde siz sadık oyuncularımıza bir yaz çılgınlığı yapmak istedik, kulağa hoş geliyor değil mi?!
    Piyango, 25 Haziran 19:00'da başlayacak ve 2 Temmuz 19:00'da sona erecek.
    Ödül havuzundan toplam 15 ayrı oyuncu yararlanabilecek.
    İlk 10 kazanan 100 Ejderha parası kazanırken son 5 kişi ise 10x Efsun değiştirme nesnesi kazanacak.
    Tek yapmanız gereken kendi seviye aralığınız da ki yaratıkları öldürmek ve onlardan Piyango Bileti düşürmek, her biletin kendi numaraları var kontrol etmeyi unutmayın, eğer totalde bizim seçtiğimiz bir şanslı rakama sahipseniz, ödülünü almak ve biletinizi ödül ile takaslamak için bir Game Master ile iletişime geçin.
    Kazanan 15'i belirlemek için random.org sitesini kullanacağız, bu site gelişi güzel olarak sayı üretmekte, bu da çekilişte kazanını belirlemeyi kolay ve adil yapacaktır.
    Kazanan rakamları oyundan,forumdan,facebook sayfamızdan ve discorddan duyaracağız kontrol etmeyi unutmayın.
    Şanslı rakamları elde edemezseniz de üzülmeyin, çünkü elinizde kalan biletleri markete satarak para elde edebileceksiniz. ( Şanslı rakam duyurulmadan satmamaya dikkat edin)

İyi şanslar ve iyi avlar herkese!
    WoM takımı

Aşırı player friendly olmak da iyi değil bence.Oyuncular dikkatli olmalı
  • quote:

Aşırı player friendly olmak da iyi değil bence.Oyuncular dikkatli olmalı
    Ama çok suistimal eden vardı. Bu yüzden bırakanlar bile oluyor.
  • WoM3: Ejderha'nın Yolu

Merhaba oyuncular!

Bu gün size v3.0 güncellemesini takdim ediyoruz, umarız herkesin neşesini yerine getirir!

Sohan ve Seungryong Vadisinde ki başlangıç noktaları düzeltildi.
    Johwa City'de ki bazı yanlış yerleştirilmiş objelerin yerleri düzeltildi.
    Çözülmüş bir karakterin çözülme sonrası buff'larını geri kazanması durumunda hasarının artması ile ilgili bir sorun düzeltildi.
    Alchemic Scroll bir kere kullanıldıktan sonra tekrar kullanılamama sorunu düzeltildi.
    "The research of Gemstones" görevi ödülü, artık oyuncu Elder Dwarf ile etkileşime girdiği andan itibaren belirlenecek, sistemi pas geçip kendi isteğine göre bir ödül seçme sorununu ortadan kaldırıldı.
    Atlar artık ölemediği için, seyis'ten atı canlandır diyaloğu kaldırıldı.
    Sombre Wooden, Bewitched Ashes ve Dark Ice eşyaları artık karaktere bağlı olacak, görev tamamlama işleminin daha sağlıklı olması açısından.
    Gizemli damar çağırma kağıdı artık ayrılabilecek ( örn : 20 lik bir yığın tek tek gibi. )
    Golden Dragon Head'den elde edilen eşyalar artık gelişi güzel şekilde sahiplendirilecek oyuncular arasında.
    Yüksek seviye yaratıklardan düşük seviye eşyalar elde edilmesi tekrardan revize edildi ve oranı düşürüldü.
    WoM2'den istenmeyen data içerdiği için Dojang'ın Hall of Fame listesi sıfırlandı.
    Dojang'ın Battle Master NPCsi daha kolay etkileşim için düzenlendi.
    Dojang'da kazananlar için yeni kostüm setleri eklendi.
    Kutsama küresinin açıklamasında artık başarısız olabileceği yazmakta.
    Deungsan Citadel'deki Market ve Depocunun çevresi artık güvenli bölge.
    Cheheoms kullanırken artık onaylama ekranında, işlemin diğer bir özelliği düşürme ihtimali olduğunu söyleyen yazı eklendi, eğer toplam max değeri (18)'i geçerse.
    Köylerdeki hayvan NPCler artık sadece dekorasyondan ibaret, yani artık haritada ve ya mini haritada işaret olarak gözükmeyecekler.
    Kırmızı pot (XL) artık marketten elde edilebilir.
    Özel marketinizde aynı eşyayı farklı fiyata satmanız artık mümkün değil.
    Yeni epik ayakkabılar eklendi; Misery Shoes, Vain Shoes, Sage's Death Shoes ve Predator Shoes.
    Minimum seviye 85;
    Seon-Pyeong'dan 75 seviye ayakkabı ile yükseltilebilir.;
    Normal demircide yükseltilebilir.
    Yeni materyaller artık düşürülebilir:
    Emblem of Dark Descent;
    Emblem of Dark Abyss;
    Living Leaf;
    Living Branch;
    Heavenly Steel;
    Heavenly String;
    Heavenly Leather.

Saygılarımla,
    WoM takımı

• Şu kolyeye 90 kk bayılmamla char deceit için hazır hale geldi.14 yang droba site desteği olmadan 100 k para atıyor metin başı.Gerçi ben Soul stone drobu için deceitlik dizmiştim, fazla rekabet olmaması da cabası. Bakalım deceit farmı wom2'deki gibi tatmin edecek mi

• quote:

Bu nasıl bir saçmalık arkadaşlar?

uyanık seni
  • quote:

Şu kolyeye 90 kk bayılmamla char deceit için hazır hale geldi.14 yang droba site desteği olmadan 100 k para atıyor metin başı.Gerçi ben Soul stone drobu için deceitlik dizmiştim, fazla rekabet olmaması da cabası. Bakalım deceit farmı wom2'deki gibi tatmin edecek mi

Çok uyguna almışsın. Lilac efsun 3m oldu. Ben biraz attım gelmiyor. Deceit kesiyorum ben ama ruh taşı düşüremedim henüz.

Ben de bugün 60 küsür metinde 2 ruh taşı düşürdüm.Wom2'de daha çok düşüyordu sanki
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.