Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
75.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

Ne güzel karı lan, ne kadar da klas duruyo. Gerçi böyle durduğuna bakmayın, burada klas davranıyo da normalde sıradan bi karıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 27 Mayıs 2017; 11:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıradan bir kadın değildir coşturuyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Sıradan bir kadın değildir coşturuyor resmen

https://www.youtube.com/watch?v=v4IC7qaNr7I

• Ciddiyeti kasveti espriyi hepsini izleriz yeterki yerinde ve filmin temasına uysun ama beni en çok etkileyen Epiklik ve dramdır diğer hepsini boşver bana bu ikisini ver oscarı bırakıp uzaklaşırım sinemadan.

• Yuh birşey sorabilir miyim ares ilk defa mı bir fragmanda gözüktü şok oldum çünkü tv spotun resminde görünce
  • Yok tepkim sana değildi zaten elbet görecektik de merak ettiğim acaba ares ilk defa mı gözüktü bi fragmanda
  • Harbiden ya BvS'yi bile geçti bunlar nerdeyse, Allahtan bize tecrübe oldu o film şuan 2 fragman izledim sadece
  • Nerede benim taşı sıkıp suyunu çıkaran DHli kardeşlerim. Birisi şu video, fragman ve tv spotları birleştirip film haline getirse de 25liradan kurtarsa bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 28 Mayıs 2017; 11:6:27 >
  • İnşallah cumaya kadar başıma bir şey gelmezde şunu izlerim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright
  • Ambargo saat kaçta kalkıyor bilen var mı?

• TSİ 30 Mayıs sabah 7'de.
  • Acaba rotten puanı kaç olur

• punkemre P kullanıcısına yanıt
    %35-40

%80-90
    İyi gelecek gibi.

75-80 arası bekliyorum.
  • Bari bu gol olsun gökten düşme gibi oldu DCEU önce karakterleri tek tek verselerdi altyapı oluşurdu 4.Film olarak JL yapmak hata bence ama gelsin bakalım.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.