Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furiosa

tam olarak neresinde girdiğini söylersen yardımcı olabilirim

girdiğimde Diana çocukluk yıllarındaydı ve annesinden izinsiz eğitim alıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

tam olarak neresinde girdiğini söylersen yardımcı olabilirim

girdiğimde Diana çocukluk yıllarındaydı ve annesinden izinsiz eğitim alıyordu..

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

Wayne logosu olan bir zırhlı araç Dianaya bu fotoğrafı getiriyordu Bruce fotonun aslını buldum belki bir gün bana hikayeyi anlatırsın diyor Diana fotoya bakıp '' Eskiden bu güzel dünyayı kurtarmak isterdim '' diyor ve cocukluk haline geçiyorlar pek fazla bir şey kaçırmamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 29 Haziran 2017; 23:30:49 >

• oha bluray rip düşmüş malum ortamlara inanılmaz birşey hala oynuyor sinemada.. Orj bluray de gelmek üzeredir o zaman , bu ne hız anlamadım.
  • bir süperkahraman filminden fazlası olmamış .

4.5/10
  • Vizyondayken 1080p olarak internete düştü film, rekor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 1 Temmuz 2017; 15:11:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

oha bluray rip düşmüş malum ortamlara inanılmaz birşey hala oynuyor sinemada.. Orj bluray de gelmek üzeredir o zaman , bu ne hız anlamadım.

Onlar korsan çekimler değil mi? Yoksa bluraydan kopya mı yapmışlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

quote:

oha bluray rip düşmüş malum ortamlara inanılmaz birşey hala oynuyor sinemada.. Orj bluray de gelmek üzeredir o zaman , bu ne hız anlamadım.

Onlar korsan çekimler değil mi? Yoksa bluraydan kopya mı yapmışlar?

yok direk bluray , görüntü bu

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 1 Temmuz 2017; 15:58:39 >

• bugün gördüm bende birçok versiyonunu upload etmişler TD'e. kaynak korsan çekim değil bluray'de değil. kaynak 1080p KOR, yani koreli premium PPV tv kanallarına bazen bu filmler veriliyor gösterim için, nasıl mı derseniz film şirketi ile anlaşıyorlar büyük paralarla sırf erken erişim için. hardcoded korean altyazı ile oluyor, bunu ripliyorlar tv'den bu kadar basit. 5.1 AC3 seste var.

edit: bunun gibi daha versiyon farklılıkları var... google'da aratın types of scene, p2p releases.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 1 Temmuz 2017; 19:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

bugün gördüm bende birçok versiyonunu upload etmişler TD'e. kaynak korsan çekim değil bluray'de değil. kaynak 1080p KOR, yani koreli premium PPV tv kanallarına bazen bu filmler veriliyor gösterim için, nasıl mı derseniz film şirketi ile anlaşıyorlar büyük paralarla sırf erken erişim için. hardcoded korean altyazı ile oluyor, bunu ripliyorlar tv'den bu kadar basit. 5.1 AC3 seste var.

edit: bunun gibi daha versiyon farklılıkları var... google'da aratın types of scene, p2p releases.

bluray derken tabiki bluray değil 5gb bluray olmaz , ama ana kaynak bluray dir yani o tv kanalına bluray olarak gider oda yayınlar kalite düşer tabi birde o tv den kayıt yapılır vs....

ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 4 frames
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 2 h 21 min
    Bit rate : 4 500 kb/s
    Width : 1 920 pixels
    Height : 800 pixels
    Display aspect ratio : 2.40:1
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.122
    Stream size : 4.40 GiB (95%)

• Film az önce sıkılarak da olsa izlemiş bulundum ama imdb puanına inanamıyorum 8.0 nedir abi?
    Bana kalırsa Suicide Squad ve BvS'den bile kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Film az önce sıkılarak da olsa izlemiş bulundum ama imdb puanına inanamıyorum 8.0 nedir abi?

marvel ve Dc tarzı filmlerin puanlarına aldanmamak lazım.Çoluk cocuktan 70 yaşına kadar büyük bir hayran kitlesi var , insanlar buna göre duygusal puan veriyor. Wonderwomen 8 almış ama mesela Şeytanın Avukatı 7.5.. Şimdi şeytanın avukatından iyi olması mümkünmü wonder women ın Yanına bile yaklaşamaz , iki filmi aynı cümlede bile kullanmak ayıp.. Terminator , Jurassic Park bunlar bile 8 mesela , mümkün mü yani ? Anlatabildim umarım o yüzden puanlara takılma.Bu filmlerin gerçek puanları 5.5 - 6 civarıdır.

• quote:

quote:

Film az önce sıkılarak da olsa izlemiş bulundum ama imdb puanına inanamıyorum 8.0 nedir abi?

marvel ve Dc tarzı filmlerin puanlarına aldanmamak lazım.Çoluk cocuktan 70 yaşına kadar büyük bir hayran kitlesi var , insanlar buna göre duygusal puan veriyor. Wonderwomen 8 almış ama mesela Şeytanın Avukatı 7.5.. Şimdi şeytanın avukatından iyi olması mümkünmü wonder women ın Yanına bile yaklaşamaz , iki filmi aynı cümlede bile kullanmak ayıp.. Terminator , Jurassic Park bunlar bile 8 mesela , mümkün mü yani ? Anlatabildim umarım o yüzden puanlara takılma.Bu filmlerin gerçek puanları 5.5 - 6 civarıdır.

Hayır ben zaten çizgi roman filmleri açısından kıyaslamıştım diğer dediğine zaten katılıyorum.
    Sanırım millet abazanlıktan Gal Gadot diye yüksek puan verdi hep.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gal Gadot

• DC Türkiye‏ @DCTurkiye_ 2 dk.2 dakika önce
    Daha fazla
    Wonder Woman dünya çapında 708.4 milyon dolar hasılata ulaştı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyond-Birthday

Gal Gadot

/>

Mimiklere bak of off yandım tutuşuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Film 1 ayda dünya genelinde; 708 milyon dolar hasılat yaptı.
  • Bende beğenmedim malesef konusu,işlenişi vasat.Görsel olarakda idare eder düzeydeydi.Vasat(-altında) bir super kahraman filmiydi.

Bu tür filmlerde hep aynı olay mantığı ile gidiyor,sıkmaya başladı açıkçası bi değiişikliğe gidilse iyi olacak gibi.OLdukça abartılmış film hasilat,puanlar vs.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır ben zaten çizgi roman filmleri açısından kıyaslamıştım diğer dediğine zaten katılıyorum.
    Sanırım millet abazanlıktan Gal Gadot diye yüksek puan verdi hep.

Bunun abazanlıkla bir ilgilisi yok sayın çok bilmiş bu tür karakterleri sinema evreninde görmek çoğu insanın hayali, böyle iyi yansıttıklarında da bu tür puanlar alması normal oluyor.
    İlgi duymadan, karakteri sevmeden aaa şu film imdb'de 8.0 puan almış mutlaka iyidir diye gidip izlersen bu tür sorunlarla karşılabilirsin.

• Patty ablam yapıyor ya şu Zack'e de tekmeyi vuracak inş JL2'yi o yönetecek
  • Sorsan zevkler ve renkler farklıdır ama milletin beğenisi/puanı kendininkiyle örtüşmeyince fanboyluk/bilmezlik/abazalık/çocukluk vs vs oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.