Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film bence gayet iyiydi. BvS ve Suicide Squad hezimetlerinden sonra DC'ye karşı yok olup gitmiş umudumu yeşertti diyebilirim.

Aksiyon sahneler güzeldi. Geyik muhabbetleri tadında bırakılmıştı özellikle Avengers'daki gibi baymıyor. Gal Gadot'un oyunculuğu ise çok iyiydi rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Danny Huston'un daha aktif olmasını isterdim çünkü çok sevdiğim bir oyuncu ama az önplana çıkmasına rağmen kalitesini konuşturmuş.

Justice League şimdi daha bir gazla bekliyorum.
  • Daha dün akşam izledim filmi ve genel olarak beğendim.

Hikaye anlatımı oldukça başarılıydı. Özellikle ilk yarıda filmi baya bir beğendim. 1. DS atmosferi filme yakışmış ve başarılı bir şekilde de yansıtılmış. WW'yi günümüzde görmektense böyle geçmiş zamanlarda görmek benim daha çok hoşuma gitti açıkçası.

Senaryo olarak hoşuma gitmeyen şey "sevgi" muhabbeti oldu. Maalesef filmde kanser olunacak sahneler az değil. "Sevgiyle her şeyi yapabiliriz <3" muhabbetleri, Dr. Poison ile Ludendorff'un kötü adam gülüşleri, Ares'i öldürünce çat diye herkesin öpüşüp, barışması örnek verilebilir.

Almanların biraz fazla öcü olarak gösterilmesi de rahatsız etti ama Ares, İngiliz çıkınca bir sorun kalmadı.

Ares demişken; seçeceğiniz oyuncunun Allah belasını versin cidden. Ben sanıyordum ki bu adam Ares'in kılığı gibi bir şeydir ama Ares'in geçmişini gösterdikleri sahnede de bu adamı görünce eyvah dedim. İlerideki filmlerde başka bir oyuncuyla görmek ümidiyle.

Ares öldü ama tarihsel gerçekliğe baktığımızda bir dünya savaşı daha var. Burası açık kaldı. Buna bir kılıf uydurulması lazım. Hitler varken Ares'e gerek yok mu diyorlar acaba?

Gal da Chris de rollerini gayet güzel oynamışlar. Hiçbir eksiklik göremedim bu konuda.

Efektlerin pek iyi olduğu söylenemez.

Themyscira oldukça başarılı yansıtılmış.

Dövüş sahneleri başarılıydı.

Kızılderili adam 1. Dünya Savaşı'nda İngiltere'de ne alaka onu çözemedim işte. Benim bilmediğim bir şey varsa söyleyin lütfen. Şunu itiraf etmek gerekir ki filmin çoğu yerinden "Social Justice Warrior" belası akıyor.

• Leş gibi bir film ucuz diyaloglar saçma sapan bir kurgu daldan dala atlamişlar.

Bu filmi gerizekali liberallere cektirmemislerse ben de birsey bilmiyorum ancak bu kadar kalitesiz cekilebilirdi bu butceyle.

Filmdeki tek iyi şey başroldeki kadin inanilmaz bir seksapel cekim gucu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 11 Eylül 2017; 21:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızılderiliyi oynayan adamın dediğine göre karakter yarı tanrıymış.

http://www.saklikumanda.com/wonder-woman-chief-karakteri/

• Sıradan bir süper kahraman filmiydi yalnız wonder woman'ın kurşunlardan kurtulmak için bilekliklerine muhtaç olması biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ben biraz daha süperman gibi kendinden zırhlı bir kahraman bekliyordum.

Bu arada "kötü adam almanların yancısı Türkler" sahnesini de unutmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Daha dün akşam izledim filmi ve genel olarak beğendim.

Hikaye anlatımı oldukça başarılıydı. Özellikle ilk yarıda filmi baya bir beğendim. 1. DS atmosferi filme yakışmış ve başarılı bir şekilde de yansıtılmış. WW'yi günümüzde görmektense böyle geçmiş zamanlarda görmek benim daha çok hoşuma gitti açıkçası.

Senaryo olarak hoşuma gitmeyen şey "sevgi" muhabbeti oldu. Maalesef filmde kanser olunacak sahneler az değil. "Sevgiyle her şeyi yapabiliriz <3" muhabbetleri, Dr. Poison ile Ludendorff'un kötü adam gülüşleri, Ares'i öldürünce çat diye herkesin öpüşüp, barışması örnek verilebilir.

Almanların biraz fazla öcü olarak gösterilmesi de rahatsız etti ama Ares, İngiliz çıkınca bir sorun kalmadı.

Ares demişken; seçeceğiniz oyuncunun Allah belasını versin cidden. Ben sanıyordum ki bu adam Ares'in kılığı gibi bir şeydir ama Ares'in geçmişini gösterdikleri sahnede de bu adamı görünce eyvah dedim. İlerideki filmlerde başka bir oyuncuyla görmek ümidiyle.

Ares öldü ama tarihsel gerçekliğe baktığımızda bir dünya savaşı daha var. Burası açık kaldı. Buna bir kılıf uydurulması lazım. Hitler varken Ares'e gerek yok mu diyorlar acaba?

Gal da Chris de rollerini gayet güzel oynamışlar. Hiçbir eksiklik göremedim bu konuda.

Efektlerin pek iyi olduğu söylenemez.

Themyscira oldukça başarılı yansıtılmış.

Dövüş sahneleri başarılıydı.

Kızılderili adam 1. Dünya Savaşı'nda İngiltere'de ne alaka onu çözemedim işte. Benim bilmediğim bir şey varsa söyleyin lütfen. Şunu itiraf etmek gerekir ki filmin çoğu yerinden "Social Justice Warrior" belası akıyor.

İkinci Dünya Savaşı'nın nedeni direk olarak insanların kendisi. Dediği ve davrandığı gibi insanlara güvenini kaybediyor.

Deidğin gibi filmdeki <3 durumları can sıkıcı ama iyi bir origin filmi. Chief'in daha çok senaryoya katkısı da Diana İngiliz tarafında ama İngilizler masum değil, bak neler yaptılar vakt-i zamanında olayı. Savaşta hiç kimse masum değildir mesajı yani.

• sano kullanıcısına yanıt
    Filmin geçtiği dönemde Almanların yancısıydık zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Margot Robbie mi Gal Gadot mu ? Hangisi daha seksi siz karar verin 😘

+ 18

😙 😍 😙

😁 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 20 Eylül 2017; 13:13:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmi bugün izledim açıkcası beğendim bence gayet güzel bir filmdi bence. Son sahnede güzeldi.

Açıkcası Steve' kendisini falan feda etme olayı bu arada savaş sahnelerinde Gal gadotun falan saçlarının haladaha fönlü ve takma kirpikli olarak çıkması bile tuhaftı yanni arkadaş hiçmi saçına bir şey olmaz bu karının buna rağmen yine güzeldi. Aresi bu arada beğenmedim desem yeridir başka adammı bulamadınız arkadaş onu koymak için.

Bunun dışında themyscra falan iyi yansıtılmış bunu sevdim. Bu arada hiç bir erkek görmemiş bir kız nasıl oluyorda steve ile beraber oluyor orasını anlamadım.

Şimdi hiç bir zaman themyscraya falan dönemeyecekmi acaba bakalım?. Yeni filminde daha iyi bir villain görürüz umarım. Ayrıca bundan sonrasında Justice Leauge geçiş yapılacak sanırım.

• patty de iyiymiş hani
    Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Yeni bir milf hunter mı doğuyor ?
  • uçanı kaçanı
  • Sıradan, sıkıcı, dandik bir dc filmi.Diğer dandik dc filmlerine nazaran daha derli toplu.
  • Filmden ne beklediğinde önemli wonder woman lafını duyunca kafamda ne canlanıyor mitolojik tabanlı arka plan hikayesi güzel tasarlanmış bir themyscira adası amazon savaşcılar güzel dövüş sahneleri filmi izleyincede beni tatmin etti +ları akıcı bir işleyiş +1.dünya savaşı teması +sountracklar tabiki eksikleri var ama başarılı bir film.
  • İşinizi özelden halledin. Yeri bu konu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaratıcısı, William Moulton Marston kadınların egemenliği altında Amazon evreni yaratmış. Burası erkeklerin hüküm sürmediği bir yer olduğundan dolayı oldukça pozitif geliyor ilk dakikalarda. Fakat ada hayatına yönelik ayrıntıya girmek yerine Diana'nın küçüklüğünden başlayıp zaman çizelgesinde ileriye doğru hızlı kaymalar gerçekleştirilmiş. Yani daha çok; Zeus - Ares mücadelesinin mitolojik tarih üzerinden küçük bir kıza anlatılarak büyütülen hikaye öbeği burası. Amaca yönelik bir ön hazırlık da denebilir. Feminist bir çevrede yetiştirildiği için aslında bu anlayışla da oluşturulan bir karakter olduğundan dolayı filmin Wonder Woman üzerinden, normal bir kahramana oranla fazlasıyla gidişata etki edeceği gözüküyor. Erkeklerin sadece üremede kadınların ihtiyacını karşılayıp zevk ve haz noktasında gerek olmadıkları düşüncesi bile buna işarettir.

Peki bu anlayışın temelinde ne yapmak gerekiyor? Wonder Woman'ı oynayacak kişinin üzerine gidilip, pr çalışmasının dibine vurulması bunlardan biridir. Wonder Woman karakterinin üzerine gitmektense Gal Gadot ismine yoğunlaşıldığı için ilgi bakımından, hasılat üzerine fazla da sorun yaşanmadığı gerçek. Ancak bu durumun tadı biraz da kaçtığı için karakterin vermek istedikleri böylelikle Gal Gadot'un gerisinde kalıyor. Seyirci daha çok mimikleri, hareketleri üzerine yoğunlaşınca her gördüğümüz ''hökümet gibi karıymış ya la'' diye ağzımızı aça aça izledik. Asıl konu film üzerine tabii. Ortalamanın üzerinde süper kahraman filmi için ne gerektiği sorusu burada kafa kurcalayan asıl etken.

Amazon tarafından sıyrılıp gerçek dünyayla tanıştığı zaman karakterin Londra'ya çirkin tanımlaması yapması değil. Burada kadınların olduğu güzellikler dünyasından, maskülen görüntüye adım atıldığı için bu tanımlama kabul edilebilir. Filmin kendi içerisindeki çelişkileri de buradan sonra başlıyor. Birinci Dünya Savaşı atmosferinde ilerlerken kahramana yüklenen etki sıradışı olmak yerine biraz da 'sıradan' kalmış. Çevredeki insanlar savaşın verdiği tükenmişlikle midir bilinmez normal tepkilerle karşılıyorlar. Kısacası halkla kahraman, Alman etkisi püskürtüldüğü için bir şeyleri sorgulamak yerine direkt alkışla karşılıyorlar. Fakat bunlar yersiz ketumlukla sergilendiği için pek de etkileyici gelmedi. Kadın kahramanın aksiyonu, hareketlerinden çok kalkan, kılıç, kıyafet üzerine histerik bakışlar atılması fazlasıyla yapmacık. Tabii bir de hafif sevgi hikayeleri var. Aşk, ilişki üzerine klişeleşmek yerine savaşın ortasında kadın görmüş İngiliz askerin reaksiyonuyla cephe içinde olayın yatağa gitmesi durumu gerçekçi kılıyor.

Gelelim asıl konu olan Ares'e. Fargo dizisinde Varga karakteriyle iyi iş yapan David Thewlis'e verilmiş bu sürpriz. Tüm hikayenin bu mite bağlanacağı açık ve netken neden bıyıklı birine Ares rolü verilir, ulan bu neyin kafasıdır... Sir Patrick rolüne cuk diye oturan bir aktöre neden böyle bir yakıştırma yapılır akıl alır gibi değil. Ares'i oynayacak kişi sete yetişememiş de son anda bıyıklı birine vermişler sanki.

Konu üzerine yoğunlaşılıp, Gal Gadot yerine biraz da Wonder Woman'a özen gösterilseydi çok daha iyi olurdu. İlk ve son sahneleri hariç son derece ağır işleyen, oyuncusunun filmin önüne geçtiği ve maalesef zannımca son anda geçer puan alan bir filmdi. Fazlasıyla yetersiz olduğu bir gerçek.

• Film neden bu kadar tuttu acaba izlerken ben mi birseyler kacirdim. Normal bir superkahraman filmiydi.

Bu kadar gise yapmasini hickimse beklemiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Film neden bu kadar tuttu acaba izlerken ben mi birseyler kacirdim. Normal bir superkahraman filmiydi.

Bu kadar gise yapmasini hickimse beklemiyordu

Kadın kahraman filmi diye tuttu. Filmin eksi yönü benim için yoktu ama izlemesem de bir şey kaybedeceğimi sanmıyorum.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    İzlemesen bir şey kaybedeceğin çizgi roman filmi var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

İzlemesen bir şey kaybedeceğin çizgi roman filmi var mı

"Oha ne filmdi be" diyebildiğim her film, diziyi kayıp olarak görmem.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.