Şimdi Ara

Wop-Group Hosting Firması Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu firma ile çalışan arkadaşlar varmı?
    Sınırsız TRAFİK
    Sınırsız CPU KULLANIMI
    Sınırsız VERİTABANI

gibi özellikler mevcut özellikle SINIRSIZ CPU olayına kafam çok takıldı varmı daha önce kullanan arkadaşlar düşüncelerini yazabilirler mi?

Birde sunucuları avrupadaymış o yüzden bu tarz özellikleri sunabiliyorlarmış ama yinede sormak istedim

• Konu açılış tarihinin üzerinden 7 gün geçmiş, henüz taze sayılır. Aynı soru işaretleri bende de var.
    Hosting ararken denk geldim ben de bugün bu firmaya. Hem ucuz, hem de en az 2 adet veritabanı veren, ekonomik hosting paketi sunan firma arıyordum, WOP Group'a denk geldim.

Sınırsız veritabanı
    Sınırsız CPU
    Sınırsız Trafik
    Üstelik emsallerine göre çok çok ucuz...

İnsan merak ediyor gerçekten. İnternette araştırdım 5-6 tane yorum var, çoğu da olumlu. Ama çok detaylı değil gibi. Onun dışında çok fazla kullanıcı yorumuna rastlamadım.
    Varsa kullanan, tecrübesi olan paylaşırsa güzel olur.

Ayrıca konuyu açan Sebigmen kardeş sen bulabildin mi detaylı bir bilgi? :)
  • Bende cpu'dan muzdaribim takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 aydır sürekli sorun yaşamaktaydım ve bugün 2 host paketim ve domain'im kullanılmaz hale gelmiş. Yetkili kimseye ulaşamıyorum. Zaten yeni bir hosting paketi de satmıyorlar aylardır, oradan kıllanmaya başlamıştım. Herhalde tası tarağı toplayıp gittiler, şimdi de hizmetler bir bir kapanıyor ve bunlar hiçbir bilgilendirme olmaksızın gerçekleşiyor. Bilgilendirmeyi geçtim, bari birilerine ulaşabilseydik.

Ben yandım, siz yanmayın.
  • Ben de aynı sorunları yaşadım. Bir ara site 4 Güne yakın kapalı kaldı. Muhattap bulamadım. Tickete cevap gelmiyor. Gelse bile hafta sonu diye bakmıyorlar. Hizmetin bitmesine daha 8-9 ay olmasına rağmen taşıdım siteyi sonunda Hozzt'a. Gece 2'de ticket at 10dk sonra cevap geliyor. Tecrübeyle sabittir. Resmen kızgın kumlardan serin sulara dalış yaptım, kafam rahat. Hiç bulaşmayın wop'a falan. Ucuz etin yahnisi misali...
  • Yaklaşık 1 - 1,5 senedir çalıştığım hosting firması ciddi anlamda zor durumlara soktu beni hosting hesabımın bağlı bulunduğu sunucu çalıştığım bu zaman zarfında 4-5 kez hatta daha fazla bir şekilde 3-4 gün süreli olmak üzere kapandı ve aradığımda telefonları bile açmıyorlardı muhasebeye bağlanıp o şekilde ulaşmaya çalışıyordum ve aldığım gülünç cevaplara bir şey bile demiyorum eğer bir hizmet veriyorsunuz şuanda elimizden beklemekten başka bir şey gelmiyor gibi cevaplar verilmemeli. Sunucular kapanmış ve web siteleri 1-2 hafta geriye ait olan backuplar yüklenmişti yaptığım güncellemeleri tekrar yapmak zorunda kaldım müşterilerin maillerinde sorunlar oluştu kullanamadılar. Sunucularını en basit elektrik kesintisinde bile kapatan bir firma karşınızda verdiğiniz ücret 30-40 lira daha fazla olsun ve böyle sorun yaşayacağınız firmalar ile çalışmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.