Şimdi Ara

Word'de enter ile alt satıra geçince çıkan noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Word'de yazı yazarken yeni paragraf yapmak için enter tuşuna basıyorum. Bazen sayfa sonlarında şöyle noktalar beliriyor:

http://i.hizliresim.com/1kZ90b.png

Bunun nedeni ne olabilir? Nasıl düzeltebiliriz?

Şimdiden teşekkürler.

• Paragraf ayarlarını kontrol edin.
  • gencolyeter G kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neden böyle olduğunu bilmiyorum. Şunu kontrol eder misiniz? Word Seçenekleri/Gelişmiş/Düzen Seçenekleri(Ekranın en altındadır). Buradaki tüm seçeneklerin varsayılan olarak işaretli olmaması gerekir. İşaretli bir seçenek varsa kaldırın. Sorun çözülmezse örnek bir dosya upload eder misiniz?
  • icatcikartmayav İ kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri seçili değil zaten.

Yani örnek dosya yüklemem mümkün değil çünkü her zaman çıkan bir hata değil bu. Aradaki boşluğu silip cümleleri yeni paragraf olarak değil de yan yana getirdiğim zaman çizgiler yok oluyor. Ancak malumunuz dosya gereği boşluk bırakmak gerek. PDF olarak çıkarınca da aynı çizgiler çıkıyor bu arada.
  • gencolyeter G kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımda bahsettiğim seçenekleri kontrol ettiniz mi? Hata verdiğinde örnek bir dosyayı paylaşırsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırım. Bundan başka sorununuzla ilgili şimdilik bir çözüm tavsiyem yoktur.
  • icatcikartmayav İ kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim ama bir yardımı olmadı onun. Yine de vakit ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Sağ üstteki metin biçimlerinden Word'un "Normal" olarak kaydettiği biçimi tüm yazıya uyguladım, sorun ortadan kalktı. Ama hala bu soruna neyin sebep olduğunu anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.