Merhaba arkadaslar benım proje odevım var ve internetten üniversite sınavında cıkmıs sorular buldum. Bunu pdf turunden ındırıp worde cevırdım 1 2 duzenleme yaptıktan sonra cıkartırken hep eksık yada yada soruların yarısı var yarısı yok saatlerce ugrastım bir türlü düzeltemedım. Sayfanın %50 sını algılıyo %50 si boş cıkıyo bu yüzden cıkartamıyorum.
Nasıl yani %50 hatalı yazıcıdan çıkartırken mi yoksa tekrar PDF ye çevirirken mi?
malesef pdf resim olarak saklandığı için ocr yapmak lazım ayrıca matematiksel karakterler olduğundan ocr da iyi netice vermiyor ha ben resim olarak worde dönüşsün istiyorum diyorsanız aşağıda mevcut yanlız üzerinde düzenleme yapamazsınız
Benim kendi yaptıgımda resim olarak worde donusmesı yanlız resım olarak donustugu zaman cok ıyı ve tam ıstedıgım gıbı oldu yanlız yazıcıdan cıkartırken sayfaya sıgmama gıbı problemler gosterıyo yarısı cıkıyo yarısı cıkmıyo cetvelden ayarlamaya calıstım ama yınede olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
malesef pdf resim olarak saklandığı için ocr yapmak lazım ayrıca matematiksel karakterler olduğundan ocr da iyi netice vermiyor ha ben resim olarak worde dönüşsün istiyorum diyorsanız aşağıda mevcut yanlız üzerinde düzenleme yapamazsınız