Şimdi Ara

Word'den Anneler GÜnü Bonkörlüğü 5-31 Mayıs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
12
Favori
5.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

İnanamıyorum, bu dandik kampanyayı beğenenler de çıkmış. Sizin Bonus'tan haberiniz yok galiba. World kartımı neredeyse bir senedir kullanmıyorum. Böyle kampayalar oldukça da kullanmayacağım. İlk yüz lira ayak ayakbastı işlemi mi, buna niye puan yok? Sanki ultra yüksek puan dağıtıyormuşlar da ilk işleme puan vermemişler.

senin de adios dan haberin yok galiba

Benim biletle işim yok.

Böyle bir yorumu sadece Garanti Bankası çalışanı yapar ya da gerisini söylemiyorum:)

• Harcama yaptıktan sonra SMS gönderilirse oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

arkadaşlar hb,kliksa ve hızlıal 100TL WP kampanyasından dolayı sitede yazıyor. bu kampanyaya dahil değil. özellikle sordum. sonra alışveriş yapıp puanım neden yatmadı demeyin

+1

gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, kafe, bar, restoran, fast-food ve çiçekçilik sektörlerine dahil değil hb,kliksa ve hızlıal vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 7 Mayıs 2014; 18:02:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Harcama yaptıktan sonra SMS gönderilirse oluyor mu?

oluyor arkadaşım.istersen 31 mayısta gönder smsi.worldu world yapan özelliklerden biri bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Harcama yaptıktan sonra SMS gönderilirse oluyor mu?

oluyor arkadaşım.istersen 31 mayısta gönder smsi.worldu world yapan özelliklerden biri bu.

Teşekkür ederim cevap için.
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Ben gıda kampanyası olduğu her ay migrosdan alışveriş yaptım ve puan yattı . Bu kanıya nerden vardınız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Ben gıda kampanyası olduğu her ay migrosdan alışveriş yaptım ve puan yattı . Bu kanıya nerden vardınız ...

Müşteri hizmetleri cok büyük ihtimalle yanıldı o söyledi kontrol ettirdiğimde alışverişi

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Temsilci halt etmis Migros uye isyeridir. Hatta bu kampanyayi 1 gunde 6 farkli migrostan 100 tl alisveris yaparak bile tamamlayabilirsiniz. Cunku hepsi ayri birer uye isyeridir. Siz gonul rahatligi ile migrostan alisveris yapin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyner.com.tr geçerlimidir?
  • Arkadaşlar mh'yi arayıp teyit ettiren oldu mu?

Hızlıal, hepsiburada gibi sitelerde 20,25 gibi çekler var 100 TL üzerine. Eğer oralarda geçiyorsa 10 TL buradan da puan gelir mi acaba?
  • Migros gecerli degil mi

• Yapı kredi berbat bir banka.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Migros gecerli degil mi

geçerli
  • seçili internet siteleri hangisi?mesela derinmor.com geçerlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Arkadaslar SMS göndermede acele etmeyin, bir haftaya kadar facebook üzerinden başvuru almaya başlarlar, öyle başvurursunuz

Bekleyen derviş muradına erermiş Ayın beşinden beri SMS atmamak için bekliyorum, sonunda facebook katılımını açmışlar, 65 kuruş çepte kaldı
    https://www.facebook.com/YapiKrediWorld/app_1476251182591680?ref=ts

• Powerpoint ten de bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mh yi aradım, 15 dk beklememin ardından hızlıal.com için geçerli olmadığını öğrendim, geçerli olanları sordum, aklımdan kalanlar bunlar; Ebebek, limango, n11, lidyana, markafoni.com, bellamola, sekiz, butikbebe, morhipo.. daha da saydı aklımda tutamadım
  • word ne yaa?

yav şu başlığı değiştir düzelt kardeşim, hasta oldum kaç gündür şunu göre göre.
    bu memlekete ingilizce ürün koymayın kardeşim, bu millet buna alışamıyo.
  • Hepsiburada.com unda geçmediğini burdan bir arkadaş yazmıştı, aslında geçen siteler konu başına konulsa çok güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: berkmr

Hepsiburada.com unda geçmediğini burdan bir arkadaş yazmıştı, aslında geçen siteler konu başına konulsa çok güzel olurdu

2 tane alışverişim olmuştu, geçmiyormuş ben mh den teyit ettirdim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.