Şimdi Ara

word excel ofis uygulamaları için monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce benzer konu açılmış ama konu açılalı 4 yıl olmuş, dolayısıyla teknoloji değiştiğinden tekrar açtım.

bilgisayarımda word, excel ve genellikle döküman okunan programları kullanıyorum. bu nedenle bana göz yormayacak,
    titreşimi az, net bir monitör tavsiye eder misiniz? nelere dikkat edeyim? (bu arada toshiba monitör üretiyor mu, nasıl?)

• aırlıklı olaral ofi programları kullanacaksanız piyasa 18.5 yada 20 inçlik led monitörler var fiyatlarıda ucuzdur onlardan alın bence videolardada belli bir seviyesi vardır mutsu etmez sizi
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/lcd-monitorler/lg-18-5-e1941s-bn-5ms-1366-x-768-led-genis-ekran-led-monitor_30.056.1165.0112.htm
  • @route master ve eşruhuum
    öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkürler arkadaşlar,

marka ve model belirtebilir misiniz? bir de ben led ekranlara alışamadım fazla parlak ve yapay geliyor bana.
    lcd ekran tavsiye ederseniz sevinirim. mümkünse 400tl yi geçmesin. 1900x1200 ekran ilginç geldi bana.
  • eyvallah rouemaster çok sağol,
    bunlardan f/p olarak fujitsu uygun gibi görünüyor. ben de şu anda samsung syncmaster 710v 17" kare ekran var ama
    çok beğendiğimi söyleyemem. gözümü yormuyor ama 8 yıldır kullandığım için renkler biraz soldu sanki.
    sizden son kez rica etsem fujitsu ile bu mnitörü karşılaştırırsanız tercihiniz ne olur?
  • işte kafama takılan da bu full hd olmayan bir monitör bu saatten sonra almak ne kadar doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.