Şimdi Ara

Word Fotoğraf Ekleme (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Word e dikdörtgen ekleyip içini resimle dolduruyorum ama döndür deyince şekli döndürüp içindeki resmi döndürmüyor. bunun bi ayarı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 6 Ocak 2018; 10:18:18 >

• Dikdörtgen ve fotoğrafı gruplarsanız. İkisi de aynı anda döner.
  • dikdörtgeni ayrı resmi ayrı seçemiyorum, group yapma butonu aktif olmuyor.

çalıştığım word de şekle sağ tıklayınca ekteki menü çıkmıyor.
    boş bi word e kopyalayınca sağ tıkla ekteki menü geliyor, format shape den yapyorsun. word de bi ayar felan var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 4 Ocak 2018; 9:0:24 >
  • Şekil üzerinde sağa tıklayıp dolguyu seçerseniz, resim dolgusu seçeneği var.
    Word İlk önce netten resim bulmaya çalışıyor çevrimdışı çalışı seçerseniz bilgisayarınızdan resim seçebilirsiniz.
    Bu şekilde ayarlarsanız çerçeveyi istediğiniz gibi döndürebilir büyütüp küçültebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 4 Ocak 2018; 15:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Şekil üzerinde sağa tıklayıp dolguyu seçerseniz, resim dolgusu seçeneği var.
    Word İlk önce netten resim bulmaya çalışıyor çevrimdışı çalışı seçerseniz bilgisayarınızdan resim seçebilirsiniz.
    Bu şekilde ayarlarsanız çerçeveyi istediğiniz gibi döndürebilir büyütüp küçültebilirsiniz.

bunu yapıyorum, zaten sorun ondan kaynaklı.

microsoft un ingilizce sitesinden bişeyler buldum.
    dosya formatı ile ilgili bişeymiş.
    makrolu save as yaptım, sonra tekrar normal save as yaptım.
    önceki post a koyduğum resimdeki menü geldi. oradan da resmi şekil ile döndür ayarı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 4 Ocak 2018; 17:32:9 >

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Hımm demek ki sürümle alakalı bir sorun var.

Office 2013 de herhangi bir sorun çıkarmıyor. Düzgün bir şekilde dönüyor fotoğraf.
  • office 2016
    sağtık--Resim biçimlendir--dolgu--şekille döndür kutusu seçili olunca resimle birlikte döner. Kutudaki tık kaldırınca şekil resimden bağımsız döner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resim üzerine resim ekleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.