Word Pad'e bir seyler yazip kaydediyorum ancak kayittan sonra dosya ya microsoft word olarak çikiyor ya da özelliksiz not defteri olarak. Yani Microsoft wordu kullanmaya gerek olmayan bir yigin ivir zivir kaydetmem gerekiyor ama bazi renklerndirmeler vs de gerekiyor ama dedigim gibi ya metin belgesi ni secip not defteeri ya da zengin metin belgesi seçip word olarak kadedebiliyorum. wordPadi tekrar nasil kullanabilirim. tesekkürler
wordpad standart olarak doc uzantısı alarak kayıteder.. o yüzden kayıtlı bir wordpad dosyasını tıklayp açtığında word belgesi olarak açar.. bir zararrı yok zaten renklendirme çok önemli değilse basit notlar için not defterini kullanmanı tavsiye ederim.. ha yok illede wordpad kullanıcam dersen kayıtlı dosyalarını çift tıklayarak değilde önce wordpadı açıp dosya menüsünden aç diyerek wordpadde açabilirsin.. ben bu şekilde biliyorum daha farklı bir fikri olan var mı bilmiyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme