Şimdi Ara

Wordde boş form oluşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Wordde form oluşturmak istiyorum, Örneğin isim, soyisim gibi kısımlar olacak ve yanında "........" şeklinde bilgilerin yazılacağı kısım olmasını istiyorum. Fakat buraya yazı yazılırken ismin veya sayfanın kaymasını istemiyorum. Normalde nokta işareti kullanarak yapıyorum ama bildiğim kadarıyla wordde bunun için bir özellik mevcut. Yardımcı olabilir misiniz?

Örnek:
    İsim:.......................
    Soyisim:..................
    D. Tarihi:.................

• Paylaşım için teşekkürler kardeş, ama bunlar tam olarak istediğim değil. Benim istediğim hazırlanmış çerçeveli tabloda paragrafların altı nokta nokta gözükecek ve birisine o formu bilgisayar ortamında gönderip doldurmasını istediğimde o sadece gerekli bilgiyi yazacak ve görüntüde değişiklik olmayacak.
  • pdf olursa aşağıya ekledim

https://www.sendspace.com/file/d3wbfz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 20 Ocak 2016; 13:36:08 >
  • Musty61 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Google Forms üzerinden bir form oluşturup, gelen cevapların bir excel tablosuna aktarılmasını sağlayıp, daha sonra da bu excel tablosundan "mailings" yöntemi ile word dosyası formatında form oluşturup, isterseniz bunu PDF olarak, Word olarak saklayabilir, hatta Google Forms'da formu dolduran kişiye (ve/veya kendinize) e-posta olarak atabilirsiniz.

Örnek olarak şu formu doldurursanız:
    http://goo.gl/forms/gOGBnt1jgi

mailinize şöyle bir çıktı gelir:

çalışan bir örnektir, denemenizi rica ederim.

Umarım faydalı olmuştur.
    Saygılarımla.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.