Tek bir başlık altında toplanmamış, ızgara ayarları gibi kategoriler var ama menü ile ilgili bir ayar var mı emin değilim.
Hocam temayı dğeiştirdim şimdide başka bir sorun çıktı,site yardımcı olmadı tek umudum sensin ve zaten senden başka yardımcı olup vakit ayıran yok forumda.Şuanki sorunum ana sayfadaki slider ile ilgili bir sorun.Temanın satıldıgı sitede temayı yapan adam video ile açıklamış fakat adamın orada yaptıklarını yapmama rağmen slayt resim olarak gözüküyor.Ayrıca cyclone yüklü ve ordan kısa kodu yapıştırıyor bende aynısını yapıyorum ama nerde bi sıkıntı var bulamadım.Siteme bir göz atın isterseniz anlarsınız,anasayfadaki slider sorununu.Bu da temanın satıldıgı sitede adamın tarifi http://dessign.net/freelancer-theme-responsive/ Sayfanın en altında adam nasıl kullanılacağı ile ilgili video sunmuş.Eğer vaktiniz olursa yardımcı olmanızı rica ediyorm
Burada ki işlemleri harfiyen yaptınız mı, yaptıysanız da bir daha gözden geçirir misiniz?Videoya baktım ama sadece temada kullandığı eklentileri göstermiş.Sitenize baktım, genelde bu tip sorunlar temaya ya eklenmeyen yada eklendiği halde çalışmayan js kodlarından kaynaklanır.Head etiketleri arasında js kodları mevcut mu?
her temanın manşet özelliği farklımı oluyor. slayt geçen resimleri nasıl değiştiriyoruz. Bazı temalarda yapamadım sırf bu yüzden temayı değiştirmek zorunda kaldım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme